Învãtãtoarea sexy, traficantã de minori!

DUBIOS Detaliile socante despre învãtãtoarea sexy de la Tãtãrãni, Alina Mãdãlina Idriceanu, nu contenesc sã iasã la ivealã! Blonda nãbãdãioasã, gata sã atace cu cutitul la supãrare, cercetatã într-un amplu dosar de contrabandã cu tigãri, are pe constiintã lucruri mult mai grave decât acestea. Procurorii italieni spun, în rechizitoriul unui dosar de proxenetism, cã Alina – acum respectabilã învãtãtoare – a fost în perioada 2014 – 2015 o nemiloasã proxenetã. Si-a vândut propria prietenã pentru suma de 2.000 de euro, ocupându-se, apoi, spun procurorii, cu… cronometrarea partidelor amoroase ale prostituatelor, din bordelul în care o dusese si pe prietena sa minorã. Încoltitã de anchetatori, Alina a fugit la timp din Italia si, odatã ajunsã în România, femeia s-a transformat, peste noapte, într-un cadru didactic model, dupã cum spun colegii, care îi iau apãrarea.

Este greu de crezut cã o tânãrã blondã, aparent ingenuã, care predã acum pustilor de scoalã primarã tainele abecedarului, ascunde un trecut atât de tumultos! Dupã ce a iesit la ivealã faptul cã fãcea contrabandã în stil mare, în gascã cu „Sclero” de la Husi, trecând prin vama Albita, fãrã nicio teamã, cu masina burdusitã cu tigãri, ei bine, fapte si mai grave din trecut, o ajung din urmã pe blondã. Dosarul de proxenetism, întocmit de anchetatorii italieni, în care este protagonistã, o aratã pe doamna învãtãtoare de la Bãltati în rolul unei proxenete fãrã milã, care si-a traficat propria prietenã, pentru suma de 2000 de euro. „Rechizitoriul aratã cã Idriceanu a împrumutat 2.000 de euro de la Angelo Demeter, în vârstã de 65 de ani, proprietar al Clubului de Noapte din Poggio, pentru a merge în România. Ambii au fost de acord ca, pentru a rambursa acesti bani, Idriceanu sã aducã o minorã în vârstã de 17 ani, care sã ramburseze suma de bani, prin prestatiile sale de naturã sexualã”, se aratã în comunicatul dat publicitãtii de autoritãtile italiene. Cu alte cuvinte, Alina Idriceanu a convins o minorã de 17 ani, din România, sub pretextul cã îi oferã un loc de muncã într-un bar, sã meargã în Italia. A dus-o în clubul de noapte patronat de Demeter, unde fata, alãturi de alte sase femei cu vârste între 18 si 45 de ani, erau fortate sã se protitueze. Cele care refuzau erau bãtute, umilite, amenintate. Minora vândutã de Idriceanu era amenintatã cã, dacã încearcã sã fugã, familia sa din România va avea de suferit. Într-o zi, pe 15 august 2015, minora în cauzã a reusit sã ajungã într-o garã, vrând sã se sinucidã. Nu mai suporta biata fatã, dupã cum aratã în rechizitoriu procurorul de caz, Beatrice Ronchi, chinurile la care era supusã si bãtãile primite, ori de câte ori încerca sã se împotriveascã. Doamna învãtãtoare Idriceanu – se precizeazã în documentele oficiale ale anchetatorilor italieni – avea un rol bine stabilit în rândul proxenetilor, fiind un fel de coordonatoare a femeilor exploatate.

Idriceanu cronometra raporturile intime: 10 minute, 100 de euro! Cine nu era gata, îl lua cu… lopata!

De-a dreptul socante sunt informatiile pe care procurorul de caz, Beatrice Ronchi, le-a dezvãluit presei din Italia, despre acest dosar. Alina Mãdãlina Idriceanu era cea pusã sã coordoneze cu mânã de fier femeile obligate sã se prostitueze. Ele proveneau din Cuba, România, Ungaria, Republica Dominicanã. Alina Idriceanu avea un rol cel putin ciudat: contoriza exact timpul fiecãrui client, încasând 100 de euro, pentru 10 minute cu o fatã. În secunda în care cronometru indica scurgerea timpului, învãtãtoarea Alina intra peste ei, cerând banii de la client. Anchetatorii au arãtat cã Demeter, patronul clubului, încasa jumãtate din bani, iar Alina Idriceanu, cealaltã jumãtate. Cinci luni a durat ancheta în cauzã, spun italienii, însã fetele au fost salvate, iar Demeter si încã un bãrbat au fost arestati si deja condamnati, iar Alina Idriceanu a scãpat usor, doar cu o sanctiune pecuniarã. „S-a auzit de atunci, din 2015, cã are dosar penal în Italia, pentru prostitutie si proxenetism, cã a citit lumea ziarele din Italia pe internet. Avem persoane din comunã plecate în Italia si s-a aflat. Dar dacã ea s-a fãcut acum învãtãtoare, înseamnã cã s-a cumintit. E desteaptã, a învãtat bine la scoalã. Îsi face bine treaba la catedrã, e serioasã, nu lipseste, nu a fãcut probleme si nu i se poate reprosa nimic. S-a cumintit, a înteles cã a gresit si poate nu va mai face niciodatã asa ceva”, au spus cei care o sustin pe învãtãtoarea Alina Mãdãlina Idriceanu.