Înregistrare-bombã: Veronica din Blãgesti, entuziasmatã de aventura cu „rãpitorii” ei! (FOTO, VIDEO)

ELUCIDARE… Cazul întortocheat al Veronicã de la Blãgesti, femeia care s-a plâns public zilele trecute, de faptul cã a fost rãpitã si violatã, iar politistii din Bârlad ar musamaliza cazul sãu, ia o întorsãturã incredibilã! Neculitã, principalul acuzat de rãpirea ca-n filme, vine acum cu dovada imbatabilã, cã Veronica nu a fost nici rãpitã si nici violatã. Femeia, complet nemultumitã de faptul cã sotul sãu nu este deloc priceput în… intimitate, si-a dorit cu atâta nesat o aventurã în acea seara, încât a pus la cale un întreg scenariu, pentru a ajunge la întâlnirea cu bãrbatul gãsit pe Facebook. În masina cu care Neculitã si tovarãsii sãi au luat-o pe nãbãdãioasa Veronica, aceasta a fost înregistratã în timp ce râdea cu gura pânã la urechi împreunã cu „rãpitorii”, rãspundea cu entuziasm la discutiile deocheate si, mai mult decât atât, le mãrturisea acestora cât de prost este în pat propriul sot. De aici si pânã la acuzele de viol, fãcute de femeie în sediul Politiei Bârlad, unde aceasta a ajuns la miezul noptii, s-a derulat un scenariu gândit de Veronica, în cele mai mici detalii.

Speriatã cã sotul lãsat acasã dormind s-a trezit si o tot suna în continuu, nestiind pe unde umblã, Veronica Stegaru a pus la cale un plan prin care sã iasã basma curatã în fata bãrbatului. Ea plecase de bunã-voie cu Neculitã si prietenii sãi, dupã ce stabilise pe Facebook detaliile unei aventuri de neuitat, numai cã sotul Viorel nu a avut somnul atât de greu pe cât a preconizat nerecredincioasa lui sotie. Asa cã, trezindu-se, a început sã o sune pe Veronica. Aceasta, din mijlocul „aventurii”, i-a rãspuns la început, mintind cã ar fi în sat, la magazine, dupã o stilcã de suc. A mai rãspuns si a doua oarã, motivând cã la suc ar fi o coadã mult prea mare, însã când a vãzut cã sotul insistã, si-a dat seama cã nu-i de glumã. A zbughit-o de la întâlnirea amoroasã, a ajuns la stradã, a fãcut din mânã la o masinã si a avut noroc. Un sofer în vârstã de 44 de ani a luat-o si a dus-o pânã în Bârlad, la Politie. Veronica i-a povestit si acestuia, ceea ce le-a relatat si oamenilor legii: cã ar fi fost rãpitã, legatã la ochi, dusã cu masina de necunoscuti si violatã.

Nevasta datã dispãrutã a încropit un scenariu de film, ca sã îsi acopere infidelitatea!

Cu o imaginatie debordantã, femeia a povestit cu lux de amãnunte „cele suferite” în noaptea cu pricina, numai cã politistii nu au prea crezut-o. Se încurca prea mult în detalii, a refuzat sã depunã plângere împotriva violatorului principal si nu a mers la Medicina Legalã. Sotul a fost sunat de Politie, sã fie informat cã nevasta pe care o dãduse, bietul om, dispãturã, e la sediu si acuzã un viol îngrozitor. Omul s-a dus dimineatã sã-si recupereze sotia, crezând cuvânt cu cuvânt toatã confesiunea înlãcrimatã a Veronicãi. „În ce tarã trãim? Femeile sunt rãpite pe stradã, violate? Ce face Politia? Nu mai existã dreptate”, a strigat bietul Viorel, fãrã a bãnui cã povestea Veronicãi a fost croitã doar pentru a-si acoperi infidelitatea.

Neculitã a scos înregistrarea-bombã! „Acces Direct” iar va face circ, pe spinarea judetului!

Bãrbatul acuzat public de viol si rãpire în acest caz a rãmas crucit, când s-a pomenit cu ploaia de acuze si cu Politia, care l-a luat la întrebãri. Acesta nu doar cã a spus cã o stie pe Veronica, deoarece au fost mai demult si colegi la scoalã, dar au vorbit recent pe Facebook si au stabilit detaliile întâlnirii amoroase. Ca dovadã a spuselor sale, omul a venit cu o înregistrare fãcutã în seara cu pricina, chiar în masina în care Veronica a acuzat cã a fost „luatã cu forta”. Veselia femeii, glumele deocheate, confesiunile fãcute în termeni imposibili de reprodus dau însã o altã nuantã povestii.

Iatã înregistrarea interzisã minorilor, dar necesarã pentru stabilirea adevãrului în acest caz: