Încã o parcare si un nou parc de joacã, în Bârlad! (FOTO)

SE MUNCESTE… De câteva zile, au început lucrãrile de amenajare la o nouã parcare, dar si la un parc nou de joacã. Valoarea investitiei este de 163.255,39 lei cu TVA, iar lucrarea a fost contractatã de SC Fren Auto SRL Bârlad, în urma unui anunt lansat pe SICAP.

Parcarea, cu o suprafatã de 648 metri pãtrati, este amplasatã în zona blocului D1, de pe strada Mihai Viteazu, va avea o capacitate de 30 de locuri si va fi amenajatã în acelasi timp cu parcul de joacã pentru copii, care va avea o suprafatã de 306 metri pãtrati. Totodatã, zona este prevãzutã si cu trotuare cu pavele.

„În limita timpului disponibil, datoritã volumului mare de lucrãri pe care le avem în desfãsurare, dar si a resurselor, continuãm sã rãspundem la solicitãrile bârlãdenilor. Lucrãrile la aceastã parcare si la noul parc de joacã sigur ar fi mers mai repede dacã nu înregistram anumite blocaje pe buget. Momentan, suntem în faza de amenajare a fundatiei, de bordurare si pavare a trotuarelor si de trasare a perimetrului parcului de joacã. O lucrare pe care oamenii de aici spun cã o asteptau de 30 de ani, întrucât în zona lor nu s-a miscat nimic de când s-au mutat aici. Sperãm ca pânã la finele lunii octombrie, dacã nu chiar si mai devreme, investitia sã poatã fi datã în folosintã. Mai vrem sã le solicitãm riveranilor încã un pic de rãbdare si sã îi rugãm sã nu îsi parcheze autoturismele în zona în care se efectueazã lucrãri, pentru a permite accesul utilajelor si al echipelor de muncitori”, a declarat primarul Dumitru Boros.