Reglări de conturi și focuri de armă în lumea traficanților de droguri din Bârlad. Fiul unui grefier de la Judecătoria Bârlad a tras cu pistolul în plină stradă

UPDATE: INCREDIBIL… Lumea justiției din Bârlad se cutremură. Fiul unui grefier de la Judecătoria Bârlad, dealer de droguri, este cel implicat în răfuiala de tip mafiot de aseară, când s-au tras focuri de armă în zona Confecțiilor. Asupra victimelor, mărunți consumatori dintr-un clan de interlopi bârlădean, s-au tras trei focuri de armă, însă niciunul nu și-a atins ținta. Gloanțele au vâjâit pe lângă urechile acestora. Două proiectile de 9 mm au fost găsite în mașină, unul pe carosabil. Autorul s-a făcut nevăzut, zeci de echipaje de poliție îl caută la această oră. Iată, așadar, rezultatul „strălucit” al luptei polițiștilor cu crima organizată din Bârlad, care a „produs” numiri spectaculoase în fruntea Poliției Vaslui. Că doar din rândul polițiștilor bârlădeni au fost aleși șeful la județ al Biroului de Combatere al Criminalității Organizate sau cel al Poliției Municipale Vaslui.

Cotidianul Vremea Nouă vă prezintă în exclusivitate povestea incidentului haiducesc de aseară, când s-a tras cu un pistol cu gloanțe de 9 mm într-o mașină în care se aflau doi bârlădeni. Avem mărturia în exclusivitate a tatălui unuia dintre victime. „Băiatul era cu mașina mea în oraș  aseară, cu un prieten de-al lui. În zona Confecții a fost urmărit și depășit de un bolid în care se afla acest individ, de 27 de ani, din Bârlad, care a scos un pistol și a tras în mașina condusă de fiul meu, mai multe gloanțe letale de calibru 9 mm. După ce a tras, acesta a fugit cu mașina, la volan fiind un alt individ, tot din Bârlad. Fiul meu a chemat Ambulanța și Poliția la fața locului. Pasagerul de pe bancheta din dreapta a mașinii, condusă de fiul meu, a avut un atac de panică, glonțul trecându-i pe  lângă  ureche. A fost, după câte am aflat, tratat în Ambulanță, n-a mai ajuns la spital. În mașina mea au găsit două gloanțe calibru 9 mm, unul în tetieră și unul pe bancheta din spate și un alt glonț pe caldarâm, în zona unde s-a tras. Mașina este găurită în portiera din spate, gaura fiind destul de mare. Băiatul meu a mers la Poliție și a fost audiat referitor la acest incident. {tiu că fiul meu este certat cu cel care a tras, i-a fost prieten în trecut. Acesta s-a lăudat acum câteva zile, într-un club din oraș, că se va răzbuna pe fiul meu crunt. {i iată c-a pățit-o. Sper ca polițișii, care au început să ancheteze să își facă datoria și să scoată adevărul la lumină, fără a proteja pe cineva”, a precizat tatăl  uneia dintre victimei, care se teme că polițiștii prieteni cu interlopii din fruntea IPJ Vaslui să nu-l scape, mai ales că beizadeaua care a tras are conexiuni în lumea justiției. „Eu sunt îngrozit de faptul că se putea întâmpla să-mi omoare copilul și doar un noroc a fost că a scăpat cu viață. Are un copil de numai 6 luni și obișnuiește să iasă seara cu soția și copilul cu mașina, să ia aer cel mic. Aseară nu era cu copilul și nici cu soția, slavă Domnului. Dacă erau, exact pe ei i-ar fi nimerit gloanțele”, a spus tatăl victimei.

Vom reveni cu amănunte.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Împușcături în miez de noapte, la Bârlad

MAFIOȚI… Răfuială în Bârlad, în zona Confecții, unde s-au auzit  în miez de noapte focuri de arma. Politistii sositi la fata locului  au constatat ca s-a tras cu o arma intr-o masina inmatriculata in Prahova, iar autorul a fugit. Pana la acest moment nu se cunosc amanunte, insa pare a fi vorba despre  o rafuiala. Barladul, incet incet, ajunge o urbe in care grupurile de interlopi se infrunta in plina strada si, in scurt timp, va ajunge in topul oraselor periculoase din Estul Europei. Ziarul nostru a prezentat  in dese randuri episoade violente intre gasti si a explicat de ce fenomenul este scapat de sub control. Vom reveni cu detalii despre acest incident care a bagat in sperieti locatarii zonei de la Confectii.