Împăcare istorică între clanurile interlope, la Iași! Membrii clanului Corduneanu au făcut pace cu cei din clanul Tănase! Totul s-a întâmplat în fața judecătorilor!

Împăcare istorică între clanurile interlope, la Iași! Membrii clanului Corduneanu au făcut pace cu cei din clanul lui Cosmos Tănase! Totul s-a întâmplat în fața judecătorilor! Judecătorii nu au avut ce să facă decât să constate încheiat procesul penal

Împăcare istorică între clanurile interlope, la Iași! Membrii clanului Corduneanu au făcut pace cu cei din clanul lui Cosmos Tănase! Totul s-a întâmplat în fața judecătorilor!
Dosarul în care au fost implicați membrii unor clanuri din Iași s-a încheiat la prima instanță. Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au pus punct procesului în care Bogdan Corduneanu și Cristian Pavel au fost acuzați de lovire sau alte violențe.

„Instanța încetează procesul penal pornit la plângerea părții vătămate Anton Vlăduț Spătaru, împotriva inculpaților Bogdan Corduneanu și Cristian Pavel, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și, respectiv, complicitate la lovire sau alte violențe, pentru retragerea plângerii”, au precizat judecătorii ieșeni.

Bogdan Corduneanu, acuzat că l-a lovit pe un membru al clanului condus de Cosmos Tănase

Procesul lui Bogdan Corduneanu și al lui Cristian Pavel a început pe 13 septembrie 2019. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, un membru al clanului condus de Cosmos Tănase a formulat o plângere penală împotriva celor doi. Anton Vlăduț Spătaru a susținut că a fost agresat de membrii clanului Corduneanu.
După mai bine de un an de judecată, cei trei indivizi au ajuns la o înțelegere și Anton Vlăduț Spătaru și-a retras plângerea penală. Astfel, cel puțin deocamdată, Bogdan Corduneanu și al lui Cristian Pavel au scăpat de acuzațiile de lovire sau alte violențe și complicitate la această infracțiune. ….https://www.bzi.ro/impacare-istorica-intre-clanurile-interlope-la-iasi-membrii-clanului-corduneanu-au-facut-pace-cu-cei-din-clanul-tanase-totul-s-a-intamplat-in-fata-judecatorilor-4035768?utm_source=website&utm_medium=deschideri