Husenii preferã o echipã cu nume din Liga 1

Cupa României

SÃRBÃTOARE… Bucurie mare la Husi dupã calificarea în 16-imile Cupei României la fotbal. Jucãtorii huseni s-au descãtusat la finalul meciul cu CSM Focsani (1-0) si au încins o horã a bucuriei pe teren. Apoi, l-au purtat pe brate pe antrenorul Florin Croitoru, pe care l-au aruncat de mai multe ori în sus.

Antrenorul Husanei Husi, Florin Croitoru, asteaptã la Husi o echipã cu nume mare din fotbalul românesc. „A fost un meci destul de greu, împotriva unui adversar puternic cu pretentii la promovare în Liga a 2-a. Ne-au lipsit sase jucãtori de bazã, iar asta s-a simtit în unele momente ale jocului. Am obtinut o calificare muncitã, dar meritatã. Este o mare bucurie pentru toatã lumea. Nu mi-as dori sã joc împotriva fratelui meu, mi-as dori sã întâlnim o echipã mare din fotbalul românesc.”, a declarat Florin Croitoru. Tehnicianul Husanei a vorbit si despre portarul Bâlbã, eroul din finalul partidei cu Focsani. „A avut câteva ezitãri pe parcursul jocului, dar important e cã nu a gresit decisiv si ne-a scos atunci când a trebuit. Chiar dupã ce am primit penalty-ul am vrut sã fac trei schimbãri, dar unul dintre jucãtori mi-a spus: „La câte greseli a avut pe parcursul meciului sigur o scoate!”. Si a avut dreptate!”, a mai spus Croitoru.

Probleme de lot la Husana

Florin Croitoru se confruntã cu câteva probleme importante de lot înainte de meciul de la Piatra-Neamt. Pe lângã jucãtorii infectati cu coronavirus, nu-i va putea folosi nici pe Tãcutanu, suspendat, dupã ce a vãzut cartonasul rosu în partida cu Focsani, si Sergiu Gârdea, accidentat. „Mai în glumã, mai în serios, noi luptãm pe trei fronturi: Campionat, Cupa României si Covid. Din pãcate, pentru meciul cu Ceahlãul am rãmas în doar 15 jucãtori, dar sperãm sã o scoatem la capãt. Ne dorim sã nu pierdem si sã ne întoarcem cu un rezultat pozitiv.”, a adãugat antrenorul Husiului. Ceahlãul Piatra-Neamt – Husana Husi se joacã, sâmbãtã, de la ora 15.00, la Piatra-Neamt.