Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Cei de la ProTV v-au fãcut cel mai frumos cadou odatã cu sãrbãtorirea unei luni de la intrarea Covidului în România. Felicitãri! Sperãm cã dupã ce se va difuza emisiunea, vasluienii sã decidã sã vã bage la izolare.

Adrian Solomon

Degeaba v-ati încordat si le-ati spus celor din partid cã aveti ouãle tari, cã pensionarii din PSD v-au fãcut din nou! Traian Petcu a fost înlocuit cu Titi Constantinescu, la candidatura pentru Primãria Bârlad. Încã o datã se demonstreazã cã tot mosii detin controlul partidului.

Daniel Olteanu

S-a mai rezolvat o anatemã a Bârladului: dumneavoastrã sigur nu veti fi candidatul PSD-ului la alegeri. Sfatul nostru e sã mai risipiti încã un zvon, cum ar fi cel cã sunteti sub papucul lui Dan Marian. Când o veti face, veti avea o sansã sã intrati în PMP.

Mihai Botez

Ati fost foarte supãrat când conducerea partidului de la Bucuresti a luat decizia ca pe listele de candidati sã nu fie niciun individ care a avut legãturã cu PSD-ul. Si brusc, ati pierdut jumãtate din listele pe care le aveati pregãtite pentru alegeri.

Aurel Cãciulã

Dupã ce ati dat umanitãtii remediul pentru vindecarea de coronavirus, altã mare trãsnaie v-a mai trecut prin cap. Ati decis sã stropiti strãzile din Husi cu dezinfectant. Pãi nu fusese vorba cã noul coronavirus moare doar dacã îti tii respiratia?

Ion Hadârcã

Am înteles cã alde Braniste nu vã lasã sã veniti la Vaslui. Vã pãzeste de coronavirusi. În fapt, acesta vrea sã mai steargã urmele potlogãrii pe care le-a fãcut pe la cabinetul dumneavoastrã.

Dumitru Buzatu

Nu prea vã afecteazã virusul. Umblati fãrã mascã si mãnusi, înfruntati boala cu mult optimism. Ati zice cã ati descoperit leacul contra coronavirus. Nasol este cã un hot, ne scuzati!, un om de bine v-a furat o sticlã din asta de dezinfectant, de la intrarea în Cejeu, iar sticla costã cam cât o Dacie Logan ceva mai veche.

Mircea Gologan

Sunteti cel mai fericit prefect! Nu aveti nicio persoanã infectatã cu Covid-19. Nici n-ar avea cum, la cât rachiu se bea în judetul nostru. Asa se explicã de ce în Ardeal sunt o grãmadã de bolnavi, iar la noi nu. Pãlinca la ei are doar 40 de grade!

Ciprian Trifan

Masca lui Zorro este nimica toatã pe lângã masca pe care o purtati la serviciu, de bãtut coronavirus la fundulet. Neagrã, elegantã, cât de cât, vorba poetului… Plus mãnusile negre, care vã vin foarte bine. Dacã v-au recomandat-o medicii, este foarte bine sã o purtati.

Vasile Pavãl

Ati cam închis primãria, nici politia nu mai poate intra, sã vadã înregistrãrile video pentru diverse cazuri, de la camerele din oras. O fi bine, o fi rãu, om vedea. Vedeti cã ghiseul.ro nu prea functioneazã, asa cã merge greu cu plãtile online.

Dumitru Boros

Cu toti oamenii lui Titi în Primãrie pe pozitie, pânã la alegeri veti avea viata lui Aldo Moro. Nici mãcar secretara nu ati avut curaj sã o schimbati. Nu mai vorbim de Bobeicã sau alti dinozauri care încã mai zac pe scaunele de directori.

Ioan Ciupilan

Decât sã dati pe strãzi cu clor, mai bine le-ati da husenilor câte o votcã „Sãniuta” dimineata si una seara la cinã. Sigur vor scãpa de coronavirus. Dacã le mai dati si câteva sãrmãlute, sigur o sã vã si voteze, chiar dacã o sã ajungã Covid-19 în oras.