Horoscopul politicienilor vasluieni

Dumitru Buzatu

Parcã ati dat în bobi, ati scãpat de cosmarul de a nu prinde nicio functie la Congres, tocmai din cauza coronavirusului. Sâmbãta neagrã, asta vã asteaptã… Vedeti, vorba ceea: „Pentru unii, mumã, pentru altii, ciumã!”. Lãsati, cã apar urzicile pe piatã.

Mircea Gologan

Aveti grijã! Coronavirusul va veni si în Vaslui, dupã ce mai întâi a fãcut o haltã la olteni. Fiti cu bãgare de seamã la centrele de carantinã, sã nu pãtiti precum colegii din tarã, care credeau cã cei carantinati stau câte patru în camerã, ca în tabere!

Ciprian Trifan

Pe Buzatu l-au ajuns blestemele dvs. Dacã tot s-a ales singur presedinte, evitând lupta directã, acum n-are parte de Congres la Bucuresti, unde visa la un post în conducerea centralã a partidului pentru Tudorel cel Mic.

Vasile Pavãl

Vasluienii v-au vãzut cocotat pe Teatrul de Varã, zilele astea, si au crezut cã vreti sã vedeti cum aratã orasul de sus. Numai cã, am auzit cã ati bãgat teatrul în reparatii, probabil veti da multe spectacole acolo, în varã. Nu ar fi rãu ca, din când în când, sã-i cãtãrati pe clãdire si pe cei doi viceprimari.

Dumitru Boros

V-ati trântit singur bugetul, spre marea satisfactie a lui Solomon. E greu de înteles acest lucru, dar probabil cã la final o sã aveti o explicatie si pentru asta. Între timp, asa zisii prieteni vã sapã de vã rup, iar dvs. le acordati în continuare încrederea. Sperãm ca la alegerile din varã, greselile fãcute sã nu vã fie fatale.

Vasile Voicu

Ziceati cã Negrestiul e cel mai sãrac oras? Pãi, nu, vã spunem noi, pentru cã în acest orãsel se disputã în fiecare zi finalele la pãcãnele. Cic-ar fi o salã de jocuri, pe strada principalã, unde se bagã zeci de mii de lei zilnic în aparate, din ajutoare sociale, alocatii si alte nenorociri. Un smecher venit din Austria, care a intrat la pãcãnele, zilele astea, a bãgat ceva leuti si a plecat mai bogat cu 1.000 de euro, în câteva minute. Aveti grijã ca nu cumva sã vã fi adus coronavirusul.

Doina Silistru

La ultima sedintã a PSD de sãptãmâna trecutã, le-ati spus unor primari cã mai vreti un mandat, în conditiile în care acum patru ani ati declarat cã ãsta e ultimul. Problema este cã a auzit Ramona Mocanu si a luat foc. De spaimã cã nici de data asta nu are loc pe liste, vã va scrie pe toacã, la Osesti.

Aurel Cãciulã

Întreabã husenii dacã mai renovati hotelul, cã, de nu, au ei o solutie pentru dvs. Cum primarul Ciupilan a pierdut pariul cu anticipatele, poate vã cumpãrã Consiliul Local imobilul, fiindcã ar deveni de utilitate publicã. Poate fi ca pe vremuri, hotelul partidului. Si uite asa s-ar acoperi gaura din pierderea potului la pariuri.

Adrian Solomon

Ati vãzut-o, pe prietena dvs. Pintea, fosta sefã de la Sãnãtate, a fost umflatã de DNA pentru o spagã de 120.000 de lei. Ce o sã faceti acum cã ati rãmas fãrã sprijin în partid la nivel national? Vã dãm un sfat! Fugiti cât mai departe de ea si de prietenii ei.

Mihai Botez

Vedeti cã Tudor Polak merge foarte des la sedintele de Guvern. Nu-i faceti o interpelare? Cã vedem în ultima perioadã cã sunteti gelos pe succesul sãu fulminant. Dacã vã doreati atât de mult sã lucrati în Guvern, de ce nu l-ati convins pe Barna, în decembrie anul trecut sã intre la Guvernare?

Daniel Olteanu

Mai aveti o sansã sã sãriti din barcã lui Tãriceanu care se scufundã. Cel mai facil ar fi sã veniti în PMP, unde bolnavul Bichinet ar avea nevoie de un brat pe care sã se sprijine. Povestea cã veti câstiga locul printre politicienii care conteazã, luptând pentru scaunul de primar al Bârladului, nu tine. Si la douã voturi dacã pierdeti, electoratul o sã vã uite.

Ion Hadârcã

Se apropie alegerile anticipate. Vã sfãtuim sã vã concediati seful de cabinet! Este inutil si nefolositor. În PNL nu-l primeste nimeni, dacã vã gânditi sã-l pãstrati pe viitor. Oricum lui i-a promis Buzatu un loc cãldut în PSD. Numai sã încapã si acolo. E îngrãmãdealã mare.