Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Ce mai zi de nastere, doamna senator! Sã faci 55 de ani de anisori si sã te prindã 56 în trafic? Cum, adicã? Asa, pentru noi. Cã nu prea am înteles. În schimb, ne-a dat idei poza de la Ateneu, alãturi de un domn zâmbãret. Nu vã fie teamã. Vasluienii vã voteazã oricum.

Aurel Cãciulã

Sunteti un mare strateg politic. Dupã ce ati pierdut alegerile prezidentiale si europarlamentare la Husi, v-ati desteptat si nu vreti sã le mai organizati pe cele interne de la partid. Vã este fricã de primar si vreti sã-l tineti în sah. Dar sã aveti grijã sã nu vã dea el mat!

Adrian Solomon

Ne place cã pe plan politic ati devenit foarte activ si cã ati ajuns la vorba noastrã sã mergeti în alegerile pentru primar cu Dorin Apostu, cã n-o vedem pe Sexy Roxana capabilã sã-l înfrunte pe Boros. Pe Petcu, nici nu-l mai pomenim.

Daniel Olteanu

Alegerile anticipate si o eventualã candidaturã pe o listã comunã cu PNL v-ar putea aduce un avantaj. ALDE are doi parlamentari, PNL niciunul. Suntem curiosi ce scor veti obtine singuri, dupã ce l-ati transferat pe Dan Marian si pe Turcu.

Mihai Botez

Sã nu uitati sã-i duceti un buchet de flori doamnei Cretu de ziua ei. La rându-i si ea a fost drãgutã, dupã ce partidul sotului ei v-a dat la fiecare alegeri oameni în sectie. Cã doar nu credeati cã oamenii care v-au fost trimisi de la Recumed sunt useristi.

Ana Birchall

Alegerile se apropie si tare ni se pare cã niciun partid nu vã mai vrea pe liste. La PSD e exclus, mai ales la organizatia judeteanã Vaslui. Noi zicem cã e vorba si de karmã. Cu ce mânã ati luat, aia v-a si îngropat.

Dumitru Buzatu

Ati avut o sãptãmâna grea la Bucuresti. Partidul cu Dãncilã, e ca o corabie fãrã C(i)olac. De asta e nevoie de sângele proaspãt al Olgutei Vasilescu care vede viitorul social-democratiei prin ochii lui … mandea. Aveti grijã ca în aceastã conjuncturã sã nu pãtiti precum Stãnescu de la Olt.

Narcis Poiana

Aveti grijã sã nu vã „ardeti” cu tiganii. Au reusit sãracii sã facã patru clase si dvs. le stricati petrecerea de absolvire, nevalidând o hotãrâre de CL prin care primarul vroia sã-i premieze pentru excelentã. Noi stim cã sunteti exigenti, dar nici asa.

Ciprian Trifan

Tare vã mai plac sãrbãtorile de An Nou pe vechi, mai ales cã ati rupt masina personalã prin noroaie, pânã la Slobozia of Gârceni. Bine cã nu s-a întins chermeza toatã noaptea la romi…. La cât ati stat afarã în acea noapte, ati fi rãcit pânã la Paste. Nu întelegem de ce v-ati pedepsit, stând afarã, iar colegii de partid înãuntru, la cãlduricã.

Vasile Pavãl

Vreti, nu vreti, aista-i giocu’, asa dansati. Cicã, aist an veti fi tot cu Miticã în frunte, pentru cã nu se schimbã nimic. S-ar putea sã auzim de alti doi viceprimari. Unul, actual, Dragos, ar fi în cãrti la degheasepece, probabil scãpati de el.

Dumitru Boros

Vã necãjesc niste sensuri giratoare de pe soseaua de centurã, ocazie cu care v-ati dat seama cã directorul de la Drumuri Nationale nu-i schimbat. Aveti de unde alege, dar se pare cã ati înclinat balanta cãtre cineva, lucru care l-a bãgat în depresie pe Bozianu.

Ioan Ciupilan

De când s-a instaurat Guvernul Orban, liberalii din Husi au devenit radicali în CL Husi. De asta ati ajuns sã puneti acatiste sã pice guvernul la motiune. Acum s-ar vedea. Trebuie sã vrea si episcopul.