Horoscopul politicienilor vasluieni

  Gabriela Cretu

  Nu stiti cu cine o sã mergeti la nunta colegului dvs. Cãciulã. Unii spun cã chiar nu o sã veniti, însã se însealã. Sunteti parolistã si veti onora invitatia. Vã dãm un sfat! Luati-l pe Tudorel, fiindcã la rându-i are si el aceeasi dilemã. Si astfel, aparent, ati salvat situatia.

  Irinel Stativã

  De când PSD se prãbuseste în sondaje, deja vã puneti întrebarea dacã o sã mai prindeti un loc eligibil. Stiti deja raspunsul. Acesta este motivul pentru care vã gânditi din ce în ce mai serios la planul B, cel de la Protectia Copilului. Dar v-ati pus întrebarea dacã la anul veti mai lua Consiliul Judetean? Cã dacã nu veti avea presedintele, nu credem cã o sã vã punã liberalii acolo.

  Adrian Solomon

  Vã bate vreun gând sã candidati la Consiliul Judetean, cã tot Viorica a dat ordonantã ca presedintele sã fie ales prin vot uninominal. Dacã n-ati luat în calcul, noi vã sugerãm sã vã gânditi. Acum e momentul, când PSD mai are primari loiali în judet, iar Pro România la Vaslui încã nu are un lider sã frângã partidul în douã.

  Daniel Olteanu

  Micile probleme de sãnãtate pe care le aveti v-au determinat sã luati o minivacantã din politicã. În ALDE lucrurile se precipitã cu o asa repeziciune încât vã sfãtuim sã reveniti imediat. Deja unii de prin alte organizatii (cele din Ardeal) îl cam trag de mânecã pe Tãriceanu si-l someazã sã nu candideze. Oricum el a pierdut startul când a abandonat lupta si s-a împãcat cu Statul Paralel.

  Mihai Botez

  La Vaslui, partidul dvs. stã pe loc. Desi e rând la usã nu gãsiti acei lideri carismatici care sã vã impingã spre victorie în alegerile locale. Fiindcã testul unui partid acolo se dã. Nu v-ati folosit deloc de avantajul pe care l-ati avut la Vaslui si Bârlad în alegerile europarlamentare, pe care le-ati câstigat fãrã drept de apel. Lumea vrea sã vadã ce locomotive aveti.

  Aurel Cãciulã

  Acum cã sunteti în toiul nuntii vã iertãm si încercãm sã trãim alãturi de dvs. emotiile de a fi socrul mare. Sperãm ca husenii sã nu se supere cã nu ati fãcut nunta în orasul dintre vii, însã trebuie spus cã ati ales sã fiti mai aproape de Bârlad, fiindcã acolo v-ati început cariera. Parcã ati fost ucenic la Rulmentul?

  Dumitru Buzatu

  Vârsta de pensie se apropie cu pasi repezi si parcã vã bate un gând sã vã strângeti pe acasã. Dacã scenariu acesta de potriveste, noi batem un pariu si avem curaj sã punem la bãtaie o sumã considerabilã. Cea mai mare perioadã a pensiei o veti trãi în R. Moldova, fiindcã numai asa se explicã pasiunea pe care ati fãcut-o pentru aceastã tarã. Dar atentie, asta ar fi adevãrat doar dacã vã veti hotârî sã iesiti la pensie.

  Eduard Popica

  Ati venit din concediu. Am vãzut cã ati postat poze din locurile pe unde v-ati lãsat voucherele de vacantã, arãtând astfel cât de transparent sunteti. Cum ati venit dvs. la seviciu, Statul Paralel s-a uschit, însã merge închis. Nu mai spune unde se duce, însã stim cã e solo. Suntem curiosi dacã dupã venirea sa din concediu îsi va mai lãsa musteatã.

  Ciprian Trifan

  Viata se complicã în PSD si deja vedeti cum lumea, încet-încet, cam ocoleste partidul. Nu mai este asa mare îngrãmãdealã precum era pe vremuri si nici oameni dispusi sã munceascã drept voluntari. Bine, tinerii pesedisti au si ei treburile lor importante. Unul e secretar de stat, altul viceprimar, altul adiministrator public, si de unde altii?

  Vasile Pavãl

  Dupã ce ati coborât în iarbã pentru a trasa obiectivele CSM v-ati luat o minivacantã, acceptând sã plecati într-o delagatie unde sã vã mai relaxati. Deja problemele Ligii a 4-a v-au epuizat, e normal. Aveti trei echipe sponsorizate, basca arbitri si comisiile. Aveti uneori senzatia cã AJF e un fel de UEFA.

  Dumitru Boros

  Postasii s-ar fi bucurat dacã i-ati fi salutat si dvs atunci când s-au întrecut pe stadion la FEPA. Oricum ei vã sunt recunãscãtori cã le-ati oferit stadionul, dar le-ar fi plãcut sã le tineti un discurs. Unii zic cã v-a fost fricã sã nu vã vedeti cu Buzatu si sã zicã Tãtaru ceva. Pãcat, postasii v-ar fi vrut în mijlocul lor.

  Ioan Ciupilan

  Putini huseni stiu cã veti mai face un stadion, dupã ce pe cel municipal ati montat scaunele în culorile lui UTA. Vã pregãtiti cumva de Liga 1? Fiindcã al doilea teren e o conditie doar pentru acest nivel. Ar fi interesant ca Husul sã batã performanta Vasluiului si la acest capitol. Dacã sunteti hotãrât, o sã vedeti cã apare si sponsorul.