Horoscopul candidatilor vasluieni pentru alegerile locale | PAMFLET

Marius Arcaleanu – candidat PNL la CJ Vaslui, Pesti

Spotul dvs. cu Dacia din 1969 a fost genial. Cicã Nuta i-ar fi cerut lui Uzatu sã-i cumpere acest model, dupã ce a vãzut cum ati demarat. Se vede cã fata este orientatã. În rest, astrele vã sunt benefice. Duminicã va fi o zi în care veti culege roadele unei munci de ani de zile.

Dumitru Buzatu – candidat PSD la CJ Vaslui Leu, sobolan rosu

Tot mai multi adepti din clanul dvs. încep sã vorbeascã despre un posibil esec al dvs. în aceastã campanie. Multi spun cã aici v-a adus încãpãtânarea dvs. de a merge la Bârlad cu Titi Constantinescu, la Negresti cu Mariciuc sau prin comune cu multi primari expirati, dar loiali. Asa cã, de ce v-a fost fricã nu veti scãpa. Loialii vor pierde si talibanii vã vor lua capul.

Mihai Botez – candidat USR, la CJ Vaslui, berbec cu rucsac in spate

Ne-a plãcut replica dvs. vis-a-vis de asa zisa dezbatere a lui Buzatu. Ne asteptãm sã fiti si dvs. în corul de trompete pe care baronul PSD le-a propus. Asta dovedeste cã încã mai aveti ceva din spiritul USR, dar prea putin. Suntem foarte curiosi cam câte voturi veti lua, cã Dan Marian se laudã cã vã întrece.

Dan Marian – candidat ALDE la CJ Vaslui, balanta

A început sã circule o agendã prin oras, pe care si DNA-ul o cãuta. Noi am citit-o cu mare atentie si ne-am dat seama cã sunteti curat precum pampersul plin a unui bebelus. Cicã acolo ar fi niste înscrisuri de pe la niste constructori care si-au scris capitolele bugetare de la fiecare lucrare. Pe o coloanã era scris DM si niste cifre. Stiti ce reprezintã?

Vasile Paval, candidat PSD la primaria Vaslui, varsator

Bãietii din fatã de la buletine au venit la dvs. trimisi de la judet cu niste valize. Dvs. nu prea stiti ce sã faceti. Vedeti cã sunteti exact sub influenta astrelor care vã îndeamnã la prostii si ar fi pãcat. Mai ales acum când si cei de la DNA tot cautã motivul pentru care ati mãrit salariile înainte de termen.

Tudor Polak – candidat PNL la primaria Vaslui, varsator

Entuziasmul se pare cã a fost liantul acestei campanii. Functia de secretar de stat în Ministerul Muncii v-a priit. V-ati întors acasã foarte schimbat. La multi ati fãcut o bunã impresie. Aerul de Bucuresti v-a fãcut bine, poate si ministra Violeta a avut o influentã beneficã. Poate si rezultatul la aceste alegeri va fi unul bun, fiindcã asa pare cã va fi.

Dumitru Boros, candidat PNL la primaria Bârlad, gemeni

PSD a dat-o maxim acum la final de campanie. Cicã dvs. ati fost surprins în preajma unor interlopi din Bârlad, în timp ce erati în campanie pe strãzi. Si ce era sã faceti, sã nu vã pozati cu oamenii cãre vã solicitau acest lucru? Dar probabil cã le-a fost ciudã. Ei au fãcut afaceri cu interlopii, ba unii le-au mai si împrumutat bani, iar dvs. sunteti vinovat cã ati dat mâna în campanie. Sunt penibili!

Titi Constantinescu - candidat PSD la primaria Bârlad, Varsator

Nea Titi, vã dãm o veste proastã. Ati dansat cu interlopii, ati mâncat bors de peste, dar la capitolul voturi stati nasol. Din pãcate, veti iesi pe locul trei. Concediati-vã echipa de campanie! Mai bine ne luati pe noi, cã suntem buni la caterincã si vã fãceam sef la Poarta Albã!

Alexandru Nechifor – candidat PNL la primaria Husi, Berbec

Husul rãmâne locul unde se fac cele mai frumoase campanii, dar si cele mai trãsnite. Ati dat dovadã de umor, de entuziasm si de ce nu si de stiintã în administratie. Husenii vor vota cu inima si capul si o sã vedeti cã duminicã seara veti primi o veste bunã, chiar dacã unii au prins carasul de aur.

Ioan Ciupilan, candidat PSD la primaria Husi, Peste

În ultima parte a campaniei ati fost chiar de plâns. Ne-au plãcut mult iesirile dvs. publice cu „prietenul” Dan Marian si cu finul lui. Din ecuatie mai lipsea Ion Iacob, dar el e ocupat sã termine lucrarea la biserica de la Ghermãnesti, cã nu de alta, dar a luat mãlaiul si nu a terminat treaba.

Petru Cristinel Rusu – candidat PNL la primaria Negresti, Rac

Fãrã sã vretI, v-ati fãcut un aliat la care nu v-ati asteptat. PSD-ul si-a mai bãtut la cosciugul lui Vasile încã trei cuie dupã ce l-au dat afarã pe viceprimar. Omul chiar nu se astepta ca cei care au orchestrat afacerea sã fie chiar bunul sãu amic, primarul, care la rându-i e bun prieten cu Buzatu.

Vasile Mariciuc – candidat PSD la primaria Negresti, rac

Domnule profesor, se pare cã mâine veti dansa pe cântecul de lebãdã pe care altii vi l-au compus. La CJ nu prea mai încãpeti, la Primãrie nici mãcar viceprimar, cã postul e ocupat, iar la liceu postul s-a ocupat cu un bãiat de nota zece, care chiar stie meserie. Asa cã, iesiti la pensie ca sã fie treaba bunã !