Gicã, spaima pãcãnelelor din Bârlad, si-a tâlhãrit propria mamã! (VIDEO)

INCREDIBIL…Un minor, Gicã Sergiu L., de doar 14 ani, autor a mai multor fapte de tâlhãrie, a fost dus în fata judecãtorilor cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventivã pentru tâlhãrie calificatã în formã continuã. Dupã ce a comis tâlhãrii anul trecut în mai si în decembrie, fiind lãsat sub supravegherea specialã a pãrintilor, Gicã a comis-o din nou! Si-a tâlhãrit propria mamã, pe 12 februarie, ziua în amiaza mare! Politistii l-au prins si l-au retinut, procurorul de caz l-a dus la instantã pentru emiterea unui mandat de arestare preventivã, dar judecãtorul bârlãdean a considerat cã minorul nu reprezintã un pericol social si l-a lãsat în libertate! Gicã Sergiu L. este minorul care anul trecut în decembrie a intrat într-o salã de jocuri si a luat sertarul cu bani lovind casiera! Si atunci a fost lãsat în libertate! Politistii îsi fac treaba din plin, procurorii la fel, dar judecãtorii… îl lasã sã tâlhãreascã în continuare!

Caz socant petrecut pe 12 februarie în municipiul Bârlad. În jurul orelor 11.43, la numãrul 112, Politia a fost anuntatã cã un tânãr de 14 ani a smuls portofelul mamei sale din mânã, fugind cu o sumã importantã de bani. „Sesizarea a fost fãcutã de fata femeii. Totul s-a petrecut pe platoul din fata Hotelului Moldova din Bârlad, pe lângã Patinoar. Minorul a fost prins de politie pe strada Primãvertii, a fost retinut si audiat la sediul Politiei Bârlad. Acesta este autorul mai multor fapte de tâlhãrie. Minorul a fost dus la audieri la Parchetul Bârlad, fiind prezentat pe 13 februarie în fata instantei de judecatã cu propunerea de emitere a unui mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Instanta a respins solicitarea Parchetului minorul urmând a fi cercetat pentruu faptele sale în libertate”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Justitia din Bârlad este oarbã de-a binelea!

Minorul Sergiu Gicã L., a fost suspect într-un caz de tâlhãrie pentru prima datã în mai 2019, la numai 13 ani! Acesta a smuls portofelul cu 1300 de lei, 100 de euro si documente, din mâna unei femei de 70 de ani, care se afla pe stradã pe 14 mai, orele 19.00. Dupã efectuarea cercetãrilor, mascatii au descins la domiciliul minorului de etnie rromã, Sergiu Gicã L., unde s-a fãcut perchezitie, pentru a se gãsi portofelul si banii. Minorul a recunoscut fapta, precizând cã a cheltuit banii si a indicat politistilor unde a aruncat portofelul cu documente, iar politistii au cãutat în locul respectiv, în Pârâul Valea Seacã (Cacaina), sub Podul Pescãriei din Bârlad. Anchetatorii au gãsit doar documentele victimei, iar minorul de 13 ani a fost cercetat pentru tâlhãrie. Si atât! Cã avea 13 ani si nu rãspundea penal!

Gicã, spaima pãcãnelelor!

Pasionat de pãcãnele si cunoscut jandarmilor pentru aceastã meteahnã, Gicã a comis-o grav, în seara de 19 decembrie 2019. Bãiatul a venit într-o salã de jocuri, unde a pierdut o sumã de bani, circa 4000 de lei, din spusele sale. Furios cã l-a pãrãsit norocul, acesta s-a dus tintã la gestionarã, cerându-i sã-i dea, nici mai mult, nici mai putin, decât… casa de marcat! Femeia nu l-a bãgat în seamã, însã individul a intrat dupã tejghea, a îmbrâncit-o si s-a repezit la sertarul cu bani, pe care l-a luat cu totul si a fugit. Gestionara s-a dus repede si a apãsat butonul de panicã, sperând ca firma care le asigurã paza sã ajungã în cel mai scurt timp. Numai cã, zadarnic tot apãsa femeia butonul respectiv, cãci pânã nu a sunat la 112, nu a venit nimeni. Abia dupã apelul fãcut la serviciul de urgentã 112, a sosit în cel mai scurt timp o patrulã de la Detasamentul 3 Jandarmi. Luând de la gestionarã suficiente date despre atacator, jandarmii au reusit sã îl gãseascã destul de repede pe individ. Acesta era pe stradã, în apropierea sãlii pe care tocmai o jefuise. Spre surpriza jandarmilor, agresorul era nimeni altul decât… Gicã L., un pusti de 14 ani, pe care tocmai ce îl alungaserã dintr-o altã salã de jocuri, unde fãcuse scandal. L-au dus la sediul Politiei din Bârlad, unde a fost retinut, pentru audieri. Si atât! Bârlãdeni, atentie! Gicã spaima pãcãnelelor a fost lãsat liber pe strãzi de judecãtorii bârlãdeni, dupã ultima tâlhãrie fãcutã asupra propriei sale mame! Vã dati seama cã de bãtrânii neajutorati nu are nicio milã? Cã doar nu rãspunde penal!

CITITI SI: http://http://vremeanoua.ro/gica-spaima-pacanelelor-din-barlad-a-furat-sertarul-cu-bani-dintr-o-sala-de-jocuri-video

CITITI:http://http://vremeanoua.ro/minor-de-13-ani-din-barlad-cercetat-pentru talharie?fbclidâIwAR2WXaYg9TBbhlU8PZxO58M6obraMJ3eWXKmxxpYRqyBZmB1I5sl3ZC_RSI