Gabriela Firea și Florentin Pandele, în clasă alături de copii, deși este interzis. Reacția primarului general al Capitalei

Gabriela Firea și Florentin Pandele, primarii din București și Voluntari, au intrat în clasă alături de copiii lor, în prima zi de școală, deși accesul părinților este interzis, din cauza COVID-19, o măsură de limitare a răspândirii bolii. 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, și soțul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat în clasă cu copiii lor, luni, în prima zi a noului an școlar, unde s-au și fotografiat fără a purta măști, deși este interzis accesul părinților în școli din cauza pandemiei, iar purtatul măștii este obligatoriu.

Ea a declarat pentru G4Media că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de 5 pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde pentru o fotografie.

„Da, toți părinții și copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineață, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în școală. Nu am interacționat cu alți părinți sau elevi. Am purtat măști în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, a spus Firea. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/gabriela-firea-si-florentin-pandele-in-clasa-alaturi-de-copii-desi-este-interzis-reactia-primarului-general-al-capitalei-1367945