Gabriel, bãietelul diagnosticat cu leucemie, are nevoie de noi: „doar împreunã cu voi mã pot face bine”

DURERE... Desi se aflã la o vârstã fragedã, Gabriel se luptã cu o boalã cruntã: leucemie limfoblasticã.

AJUTOR… Vasluienii care vor sã-i fie alãturi lui Gabriel în lupta sa cu leucemia au acum la dispozitie si o paginã de donatii pe Facebook, denumitã Strângere de fonduri pentru transplantul de mãduvã al lui Gabriel. Suma neceserã este de 95.791 lei, însã donatii se pot face si pe adresa de PayPal – alexandra.onel@yahoo.com (sora bãietelului), precum si în conturile tatãlui (Onel Miticã), deschise la Banca Comercialã Românã, RO59RNCB0262068525910001 (lei) si RO56RNCB0686068525910001 euro); SWIFT: RNCB RO BU.

Gabriel îsi doreste cu ardoare sã se facã bine, sã revinã acasã, în Negresti, si sã se joace împreunã cu sora sa si prietenii sãi. „Astept cu bucurie sã pot alerga împreunã cu prietenii mei! Doar împreunã cu voi, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, voi reusi sã fac acest lucru, care pentru multi e banal, dar pentru mine ar fi o adevãratã bucurie”, a transmis bãietelul.

Unul dintre locurile unde s-ar putea trata Gabriel: Spitalul Bambino Gesù

Apropiati ai bãiatului au mai transmis cã „pânã sã-i gãsim un spital care sã-i dea o sansã la viatã acestui îngeras, avem nevoie de fonduri pentru a stabiliza starea de sãnãtate a lui Gabriel. Referitor la spital, pãrintilor li s-au recomandat de unii doctori si prieteni, Spitalul Bambino Gesù, care apartine de Vatican si încercãm din greu sã îi facem sã ne primeascã. Poate sunt medici cu inimã jerfelnicã sau aveti prieteni medici, oameni de bine care ne-ar putea face legãturi cu spitale care l-ar ajuta pe Gabriel. Dar ca sã ajungem pânã aici, pentru orice eventualitate e nevoie sã avem fondurile necesare. Orice minut conteazã pentru Gabriel. Multumim tuturor celor care au dat like paginii de Facebook – „Împreunã pentru Gabriel” si au distribuit postãrile noastre. Nãdãjduim sã nu rãmâneti doar la ajutorul virtual si sã ne implicãm în mod concret, real. Gabriel are nevoie de voi. Orice minut conteazã. Pomeniti-l în rugãciunile si pomelnicele voastre personale pentru ca dragostea voastrã sã îi dea putere în lupta cu aceastã boalã nemiloasã. Gabriel este un erou si vã iubeste pe toti!”.