Fãrã minte: Vulpita si Viorel distreazã poporul cu televizorul!

DRAGOSTE RURALÃ

SOC… Cine o mai poate opri acum pe „Vulpita” Veronica?! Femeia din Blãgesti, care, împreunã cu sotul Viorel, nu se dau dusi în ruptul capului de la emisiunea „Acces Direct”, si-a mai amintit de o tentativã de viol! Atât le-a trebuit producãtorilor emisiunii care, mai hotãrâti decât niste procurori, s-au apucat imediat de o nouã anchetã. De data aceasta, nasul familiei Stegaru este luat în colimator, acuzat fiind cã a dat buzna în casã peste „Vulpitã” si s-a dezbrãcat, cu gânduri complet necurate. Culmea râsului este cã, prin telefon, în direct a intrat nasa mare care, în loc sã spunã cã nu e nimic adevãrat din povestea „Vulpitei”, asa cum intuiau deja trei sferturi dintre telespectatori, coana nasã confirmã în mod socant istoria Veronicãi. „A intrat si a pupat-o. Dar nu a violat-o”, a spus, cu nonsalantã, sotia nasului. Ei bine, cu asemenea personaje prezente searã de searã la o televiziune nationalã, ce-o crede lumea despre vasluieni, dacã istoriile acestor nerozi sunt doar despre violuri, rãpiri, infidelitate, prostie multã si, mai nou, un nas care vrea sã-si silueascã fina?! Telespectatorii întelepti însã stiu cã acesti indivizi nu au niciun fel de legãturã cu realitatea judetului Vaslui, întrucât ei au o… realitate a lor, separatã si ruptã total de normele bunei-cuviinte. În fiecare judet existã niste „Veronici” si niste „Viorei”, peste care încã nu a dat televiziunea. Producãtorii celebrei emisiuni i-au dibuit la timp pe cei doi soti din Blãgesti, pe care i-a transformat repejor într-o sursã nesfârsitã de bufonerii, ridicol, dar si istorii complet desãntate. Dacã emisiunea de asearã s-a sfârsit cu promisiunea rezultatului testului poligraf, fãcut de „Vulpitã” în privinta povestii cu nasul, e clar cã „Acces Direct” va continua serialul cu vasluienii fãrã minte.

Cum era sã-i lase „Acces Direct” pe Veronica si pe Viorel, sã revinã în posomorâtul Blãgesti, când ei mai au atâtea nerozii de spus la televizor?! Asadar, a continuat serialul cu „Vulpita”, iar subiectul a fost unul care pare sã le întreacã pe toate: nasul mare a vrut sã violeze fina! Veronica a început sã relateze povestea cu nasul, care ar fi dat buzna peste ea în casa socrilor, dupã ce Viorel s-a dus la muncã (iatã, altã informatie socantã, cãci telespectatorii nu se asteptau ca Viorel sã mai si munceascã!). Socrii erau si ei plecati de acasã. Nasul, stiindu-si fina singurã, a pãtruns în casã, iar Veronica, „sfioasã” cum deja am aflat cã este, s-a panicat, ba a sãrit pe geam, ca sã scape de asaltul individului. Prezentatoarea emisiunii, femeie serioasã, i-a reamintit Veronicãi cã ea a mai mintit pânã acum de vreo 20 de ori în privinta pãcatelor ei extraconjugale, motiv pentru care si acum e posibil sã ascundã adevãrul. „Vulpita” însã a dat asigurãri cã acum, mai abitir ca niciodatã, zice adevãrul adevãrat. Ba, s-a dus si la poligraf, ca sã vadã publicul cã e cinstitã în mãrturisirile fãrã perdea. Plicul cu rezultatele a fost asezat la vedere toatã emisiunea, semn cã ancheta televiziunii e cât se poate de serioasã! A fost sau n-a fost nasul în dormitorul Vulpitei? Asta era grija emisiunii! Viorel, la rândul sãu, si-a sustinut nevasta energic, mai ales cã a fost si la Politie în acea zi nefastã, dar… a uitat sã depunã plângere. Elementul care i-a fãcut pe telespectatori sã creadã cã o fi vreun sâmbure de adevãr în cele spune de „Vulpita” cea zãpãcitã a fost interventia telefonicã a socrului, Dumitru Stegaru. Omul a conformat cele spuse de norã.

Cel mai tare film cu prosti: Vulpita si Viorel distreazã poporul, cu televizorul!”

La telefon intervine apoi nimeni alta decât… nasa mare! Toatã lumea se astepta ca spusele „Vulpitei” sã fie demontate cu vehementã, dar când colo, femeia de la telefon a confirmat cã sotul ei a fost în casa familiei Stegaru în acea dimineatã si a… pupat-o. „Dar ce-a cãutat, doamnã, bãrbatul dumneavoastrã în casa finii, la 7,00 dimineata, sã pupe o femeie mãritatã, lãuzã? Ce înseamnã asta?”, s-a sesizat si prezentatoarea emisiunii. Cu sigurantã, în nedumerirea ei, s-au regãsit si o multime de telespectatori, care nu au ezitat sã se întrebe: ce se întâmplã acolo, la Blãgestii Vasluiului? Trei bãieti iau o femeie mãritatã si umblã noaptea cu ea, pe câmpuri; unul dintre ei spune apoi cã o luase ca sã o mãrite cu burlacul…Gelu; victima Vulpita vine la televizor si, de supãrare cã s-a ales praful de viata ei tihnitã din Blãgesti, s-a apucat de dansat manele pe mese… Adicã, ce e acolo? Rãspunsul încã se lasã asteptat, mai ales cã acum, când credea toatã lumea cã se va ajunge la deznodãmântul povestii cu prosti…ce sã vezi? Veronica si-a amintit, iatã, de faptul cã nasul mare a vrut sã o violeze, iar, în focul acuzatiilor, intrã doamnã nasã si confirmã tot. „Este cel mai tare film cu prosti din toatã istoria televiziunii! Ce Stan si Bran, ce Dallas, ce Tânãr si Nelinistit?! Vulpita si Viorel distreazã poporul, cu televizorul! Cã si asa, la ce circ e în tarã cu politica asta, mai bine ne uitãm la cei doi imbecili, care mãcar sunt simpatici”, a comentat vloggerul Vlad, stârnind o sumedenie de reactii la postarea sa.