Fabrica de stiri tâmpite

    Dumitru Buzatu si-a ridicat în cap toti agricultori seriosi din judet, dupã ce l-a pus pe nasul sãu sã “supravegheze” alegerile pentru desemnarea sefilor de la camerele agricole. Dar nu este îngrijorat. Acesta si-a pregãtit un As în mâneca de la puloverul de proletar. Se pare cã propunerea pentru seful agricultorilor vasluieni este Corneliu Mihalache, cu sustinere din toate pãrtile.

    Acelasi Buzatu este autorul unei scene de maxim tupeu. Dupã ce a adunat primarii din judet si le-a explicat cã nu sunt bani, le-a cerut acestora sã sponsorizeze actiunea de la Expo-Agro-Zoo…sau ceva de genul; o actiune de expunere a animalelor de rasã, gen armãsari dotati, capre lãptoase si oi lânoase.

    Jaful de la CSS Bârlad este mult mai mare decât unii si-au imaginat. Pe lângã tunul dat de junele Pãlici, fost sef de cabinet al unui deputat demisionar, alti doi politicieni de marcã s-au înfruptat din aceastã afacere. Sãptãmâna viitoare venim cu detalii!

    SILENTIO STAMPA

    Imediat dupã alegeri, Vasile Mihalachi a amutit. Fostul presedinte CJ Vaslui e tãcut ca un peste. Nu mai face declaratii de presã, nu mai ia atitudine, nu se mai iritã, nu mai invitã adolescente “la chicat”, nu mai zice la nimeni “uãi!”, nu mai ridicã vocea pe holuri, nu mai streseazã secretara… Probabil, se pregãteste de pensie!