Fabrica de stiri tâmpite

    Sãptãmâna viitoare, directorul Sãraru trebuie sã elibereze biroul de la DSV. Locul sãu va fi luat de viceprimarul Bârladului, junele Petcu, licentiat în domeniu pe undeva pe la Chisinãu. Un profesionist adevãrat, asa cum a declarat cumãtrul Solomon într-o discotecã. Aceastã veste îl va întrista pe patronul arab de la Ovicom, nimeni altul decât nasul de anul trecut la a doua nuntã a lui Sãraru. A fost o nuntã frumoasã! Apropo, a mai fost un nas, unul care vrea sã devinã acum director adjunct, uitând de cazierul încãrcat!

    Un audit la Consiliul Judetean Vaslui a avut ca efect o adevãratã furtunã în aceastã institutie. Nimeni nu a putut sã explice cum si de ce s-au cheltuit peste 120 de miliarde de lei vechi. În urma acestui scandal, directoarea Safir s-a dat demisia, iar ceilalti rãmasi, salariatii institutiei nu prea stiu cum îsi vor lua salariile. Presedintele Buzatu i-a linistit cu un ajutor de la Guvern. La cât a ajutat Guvernul Ponta judetul Vaslui n-ar trebui sã-si punã mari sperante.

    Dat fiind faptul cã viceprimarul Bârladului se pregãteste sã devinã director la DSV, va rãmâne un fotoliu liber în administratia bârlãdeanã. Conform declaratiilor date la calm de femeia de serviciu de la Centrul de Afaceri, acest loc va fi ocupat de Dorin Apostol; un profesionist la fel de desãvârsit precum Traian Petcu. Primarul Constantinescu va avea un sclav de nãdejde!

    Nervosul saptamanii

    Golasul (de minte) Andrei Puicã, parasutat subprefect prin forta partidului si mai ales a relatiilor si-a zis la ultima sedintã cu primarii cã ar trebui sã facã si el ceva. Uitând cã este un cucosel neobrãzat ajuns în functie prin forta aripilor partidului, dar mai ales a zburãtoarelor comuniste din familie, Puicã si-a uitat limba si limitele începând sã mãcãne spre primari sã dea banii pentru organizarea alegerilor locale, uitând cã dacã nu era un mic cotet construit de unii pentru el, acum ar fi fiert în vesnica ciorba necunoscutilor. Îl stiti pe Puicã dinainte de alegeri? Nu. Ati auzit de vreun proiect politic al acestuia? Nu. Asa e când unele zburãtoare se cred mari cocosi, mai ales pe grãuntele date de gospodarul Buzatu.