Fabrica de stiri tâmpite

    Pe lângã pesedistii cu limba scoasã, existã câtiva liberali vasluieni cãrora le curg balele dupã posturile din deconcentrate. Se numãrã aici si conservatorii cu bale la gurã, salivând de câtiva ani dupã un post bine plãtit si spãguit de bugetar. A se vedea disperarea lui Trifu junior, cel care viseazã de câteva luni la postul de director APIA Vaslui, dar degeaba. Se pare cã nu-l ajutã “facultãtile”! În aceeasi categorie intrã si junele liberal Abutoaiei! Si el saliveazã fãrã folos!

    În acelasi spirit de luptã pentru ciolan, la PSD e un groaznic rãzboi. Protagonistii sunt finul lui Buzatu, Dãnut Bughidãu ( medaliat cu argint la Olimpiada Soferilor Alcoolici) si fostul vice cu buza umflatã, cu rezonantã de ratã, marele Caragatã. Acesta se aflã în poll-position pentru ocuparea functiei de director la AJOFM Vaslui. Actualul director e linistit. Functia poate sã i-o ia, dar crâsmele, niciodatã!

    Bârlãdenilor ar trebui sã le spunã ceva numele Viorel Chiper. Sigur primarului îi spune foarte multe acest nume. Nu de alta, dar acest bârlãdean norocos a primit pentru un teren în centrul Bârladului vreo trei despãgubiri bãnesti. Pentru acelasi teren! Sã mai mentionãm faptul cã numitul Chiper este om de bazã la firma administratã de Cristinuta, adicã asa-zisa concubinã a primarului.

    Popalaii

    O adunare decentã si spiritualã de mai multi Popa Lãiu rezultã superlativul absolut al luptei solomoniene anti-Chevron si se numeste POPALÃII. Acsti “popalãi” sunt niste specimene deosebit de credincioase dogmei deputatului Solomon. De remarcat, în acest spirit superlativ, cã s-a luptat atât de crâncen în Bârlad împotriva gazelor de sist cam pânã pe la alegerile locale. Mai apoi, tãcere si liniste totalã. Incredibil cât de îngrijorat era protopul de Bârlad pe partea ecologicã, dupã care s-a linistit brusc!