Fabrica de stiri tâmpite

    Domnul secretar general al PSD Vaslui, eminenta cenusie Ciprian Trifan, a reusit o performantã inegalabilã la concursul destinat ocupãrii unei functii de lucrãtor umil al Curtii de Conturi Vaslui. Acesta a obtinut nota 3, 48! Ceea ce aratã cã “Plastilinã” este o capacitate intelectualã ceva de speriat! Chestia nasoalã e cã acum îsi cautã serviciu sigur si tare bine ar fi dacã Buzatu l-ar primi ca manager la CJ! Si când te gândesti cã voia sã fie vicepresedinte la CJ Vaslui! Oare unde îi gãseste Buzatu pe toti acesti tineri capabili, de mare viitor?

    Deputatul Viorel Cãrare mai are câteva luni pânã îi expirã mandatul si altul nu îl va mai pupa în veci. Dar lui nu îi pasã. A învãtat sã conducã salupa si, de atunci, numai în Deltã stã. Nu conteazã cã e cocosat tot de tântari, nu conteazã cã viitorul sãu politic e negru precum somnul de Dunãre, important e cã acum aduce a Bãsescu. Conduce si el o ambarcatiune! E cãpitan de vas!

    Acum câteva luni, deputatul Solomon se hlizea la maximum pe holurile Parlamentului cu gãselnita sa, numitã Chevron. Nu întelegea de ce colegii sãi din PSD nu prea îi înghit gluma. Acum a înteles. De fapt, pesedistii sãi sunt tare doritori de Chevron. Si pentru cã a cãzut de fraier, acesta a gãsit sã transmitã prin mesaje subliminale un alt adevãr: el e omul bun, dar colegii din PSD l-au trãdat. De fapt, noi ne amintim un alt disurs în care PSD era bun, iar dusmanii poporului erau ministrii lui Ungureanu. Dacã ar avea caracter (ce glumã bunã!), Adrian ar trebui sã-si dea demisia din PSD si sã ducã lupta anti-Chevron pânã la capãt!

    CALDURA MARE