Fabrica de stiri tâmpite

    Stirea sãptãmânii în judet a fost, indubitabil si irefutabil, problema cu DNA a doamnei Ciuburciu. Interesant este cã, în afara colegilor nesimtiti de la Vremea Nouã, niciun alt organ media nu a stiut de aceastã problemã de la Vascar. Probabil, nu li s-a pãrut interesant cã patroana de la Vascar a fost retinutã de procurori. Interesant de stiut este faptul cã procurorul DNA care a anchetat cazul este din Vaslui si se numeste Florin Munteanu. Si mai interesant este faptul cã, în ciuda faptului cã faptele pentru care este acuzatã patroana vasluianã s-au petrecut în 2006 – 2007, dosarul a debutat în 2010 si s-a finalizat doi ani mai târziu!

    În ultima perioadã, lui Dumitru Buzatu a început sã-i placã foarte mult Husul. În mod cert nu-i place primarul reales al municipiului, dar e foarte atras de ferma lui Cãciulã. Nu întelegem ce-l atrage asa tare acest colt de rai, cert e cã si-a petrecut acolo multe nopti încinse. Inutil de precizat faptul cã toate aceste petreceri intime au fost extrem de ferite de ochii curiosilor. Noi chiar am încercat sã vedem ce e cu aceastã poveste, dar ne-au rupt pantalonii niste dulãi extrem de agresivi! Am aflat cã au fost dresati de Plastilinã! Cã si el e “lãu” si negru în cerul gurii!

    Dupã ultima sedintã de CJ, PSD a dat o mare petrecere localizatã la garajele institutiei de pe Delea. Nici acolo nu stim exact ce s-a petrecut dar avem semnale sigure cã tinerii pesedisti si-au stricat masinile de serviciu cãrând bãuturi si cârnãtãraie pentru grãtar. Am înteles cã mare parte din friptane le-a asigurat Vascar-ul!

    Avansatul saptamanii

    Profesorul Ciurariu si-a gãsit destinul în capitalã. Noi bãnuiam cã e ahtiat dupã statisticã dar niciodatã nu ne-am gândit cã acesta va deveni vicepresedintele Institutului National de Statisticã. Oricum, acesta va avea o misiune importantã din partea Aliantei. Acesta va trebui sã grãbeascã rezultatele ultimului referendum pentru ca acestea sã intre în vigoare înaintea alegerilor care vor confirma sau nu suspendarea lui Bãsescu!