Fabrica de stiri tâmpite

    Super-Mega-Fericitul Corneliu a fost recent invitatul unei emisiuni la Trinitas. Acolo a arãtat cât de inteligent si de cult este. De asemenea, în cadrul aceleiasi emisiuni a arãtat cât de betivi si nespãlati sunt enoriasii pe care îi pãstoreste. În fapt, la un moment dat a devenit atât de virulent încât si moderatorul a început sã se simtã jenat. Noi credem cã ar fi trebuit sã schimbe subiectul si sã-l întrebe pe Super-Fericit cum e treaba cu banii încasati ilegal din salariile protilor.

    În aceastã sãptãmânã, Dumitru Buzatu a mai fãcut o adunãturã de primari în care le-a promis marea cu sarea. Ba, mai mult, le-a cerut acestora o cãrutã de acte pentru a le aranja rapid niste fonduri de la OG 7. Si le-a aranjat. Nimeni n-a primit nimic!

    Numirea lui Nitã în fruntea DSV a stârnit vii reactii în mediul politicienesc Vaslui. Multi s-u întrebat cine stã la baza acestei numiri. Unii spuneau cã e omul lui Buzatu, altii cã ar fi al lui Solomon. Noi mai avem o variantã: omul lui Constantinescu, adicã sotul contabilei de la Primãria Bârlad. E doar o variantã de lucru!