Doi secretari de stat de la Educaţie şi-au luat concediu cu câteva zile înainte de începerea şcolii ca să intre în campanie electorală. Reacţia Monicăi Anisie

Luminiţa Barcai şi Dragoş Rădulescu, secretari de stat în Ministerul Educaţiei, şi-au luat concediu de odihnă chiar cu câteva zile înainte de începerea noului an şcolar. Deşi ministerul este pus într-o situaţie dificilă în contextul pandemiei, cei doi şi-au luat concediu pentru a se concentra pe alegerile locale la care candidează din partea PNL, respectiv PMP.
Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a fost întrebată, duminică, într-o conferinţă de presă, unde este secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar, Luminiţa Barcari.   „Secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar este în concediu în acest moment (…). concediu de odihnă. Atât eu, cât şi toţi colegii din Ministerul Educaţiei am făcut toate eforturile pentru ca anul şcolar să înceapă în cele mai bune condiţii. Aş cum probabil ştiţi, secretarul de stat pentru învăţământul preuniversitar, dar şi un alt secretar de stat din cadrul Ministerului Educaţiei şi-au luat concediu de odihnă pentru a putea desfăşuara alte activităţi, având în vedere faptul că suntem în campanie electorală”, a spus Anisie.   Întrebată care sunt cei doi secretari de stat care au plecat în concediu deşi situaţia începerii noului an şcolar este dificilă, Anisie a spus că este vorba de Luminiţa Barcari şi de Dragoş Rădulescu.   Luminiţa Barcari candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean Ialomiţa din partea PNL, iar Dragoş Rădulescu este candidatul PMP la Primăria Ploieşti, notează Digi24.

Citeste mai mult: adev.ro/qglzbk