Directia de Asistentã Socialã Bârlad s-a mutat în casã nouã! (FOTO, VIDEO)

SERVICII DE CALITATE… Directia de Asistentã Socialã Bârlad s-a mutat în casã nouã, în sediul de pe Bulevardul Epureanu. Clãdirea, care a fost cândva o centralã termicã, a fost complet reabilitatã si modernizatã, dupã ce, când a fost achizitionatã era într-o stare avansatã de degradare. Începând de ieri, bârlãdenii care au nevoie de serviciile directiei pot merge din nou la DAS Bârlad, care îi va întâmpina cu o nouã înfãtisare. Deschiderea oficialã a avut loc în prezenta primarului municipiului Bârlad, Dumitru Boros, care a luptat din rãsputeri cu consilierii PSD din CLM Bârlad pentru a achizitiona vechea centralã, care a fãcut obiectul unui scandal imens, PSD opunându-se din rãsputeri pentru ca FDAS sã se mute din clãdirea Primãriei Bârlad!

Directia de Asistentã Socialã Bârlad (DAS) nu mai functioneazã în clãdirea Primãriei din localitate. Cei 18 salariati ai directiei au început munca de ieri în noul sediu, întrucât lucrãrile de reabilitare si modernizare au fost finalizate. Mai bine de o jumãtate de an, muncitorii au lucrat la modernizarea si recompartimentarea fostei centrale termice, achizitionatã de CLM Bârlad acum un an, cu aproape 290 000 de lei, stârnind un imens scandal generat de consilierii PSD, care i-au adus grave acuze actualului primar, liberalul Dumitru Boros. De ieri, cetãtenii care au nevoie de serviciile acestei institutii sunt asteptati pe Bulevardul Epureanu, în apropierea Pietei Mici, într-o clãdire unde totul este nou si modern. Pe lângã reabilitarea clãdirii, au fost fãcute compartimentãri, iar serviciul are acum si sistem video de supraveghere. Noua clãdire este mult mai spatioasã, primitoare si sigurã. La inaugurarea de ieri a fost invitat si primarul Dumitru Boros, care a fost primit cu pâine si sare de salariatii DAS Bârlad, bucurosi cã acesta s-a luptat din rãsputeri ca sã le amenajeze un loc de muncã modern, ideal si sigur.

„Servicii de calitate pentru bârlãdeni”

„Le multumim celor care au pus umãrul la finalizarea cât mai rapidã a lucrãrilor la acest spatiu atât de asteptat atât de primãrie cât si de Consiliul Local. Stim cu totii cã acolo unde ati functionat era un spatiu insuficient, probleme sunt multe. A fost un efort bugetar pe care ni l-am asumat si sperãm ca dumneavoastrã în aceastã casã nouã sã serviti cetãtenii municipiului Bârlad în alte conditii. Vã multumesc din tot sufletul, le multumesc si celor care au lucrat, dar si celor care au gândit o asemenea compartimentare! În casã nouã se spune numai de bine. Deviza dumneavoastrã trebuie sã fie de acum: <<Servicii de calitate pentru bârlãdeni>>”. Eu pot sã vã asigur cã nu a fost niciun artificiu cu acest imobil. Am fost transparent, cu hotãrâri aprobate de CLM, actele fiind prin notariat” , a spus primarul Dumitru Boros.