Descoperire macabră într-un cimitir din Buzău! Cadavrul era în stare de putefracţie acoperit cu un cearşaf

Un bărbat a făcut o descoperire macabră într-un cimitir din Buzău. Un cadavru mumificat al unei femei a fost găsit într-o criptă din cimitirul Dumbrava. Autorităţile au fost imediat alertate şi au început o anchetă.

Criminaliştii din Buzău au fost alertaţi zilele trecute după ce au primit un apel la 112 care anunţa existenţa unui cadavru mumificat într-o criptă din cimitirul Dumbrava, aşezat pe o masă şi acoperit doar cu un cearşaf. Fusese descoperit de unul dintre proprietarii cavoului, vineri după-amiază, după ce a deschis lacătul incintei mortuare cu gândul să facă curăţenie.

Poliţiştii au început o anchetă, dovezile arătând o profanare de morminte. Din primele informaţii, se pare că trupul mumificat aparţine unei femei decedate de mai bine de 3 decenii şi că locul ei nu era în cripta unde a fost găsită. Poliţiştii de la investigaţii au căutat în prima făză, cavourile în care s+au făcut înmormântări recent. Între timp, cadavrul femeii a fost ridicat din cimitir şi transportat la morga Serviciului de Medicină Legală pentru a fi examinat………https://www.romaniatv.net/descoperire-macabra-intr-un-cimitir-din-buzau-cadavrul-era-in-stare-de-putefractie-acoperit-cu-un-cearsaf_506689.html