Derby-ul seriei I, amânat din cauza ploilor

Liga a IV-a

HOTÃRÂRE… AJF Vaslui a luat decizia ca derby-ul seriei I dintre Vointa Stefan cel Mare si sã nu se desfãsoare duminicã, din cauza conditiile atmosferice. Cel mai important meci al rundei a XVII-a se va desfãsura la Murgeni, acolo unde Flacãra dã piept cu liderul seriei a II-a, Juventus Fãlciu.

Derby-ul etapei a XVII-a din seria I a Ligii a IV-a dintre Vointa Stefan cel Mare si Smart Negresti a fost amânat din cauza ploilor din ultimele zile. Partida va fi reprogramatã la o datã ce va fi anuntatã ulterior. În seria a II-a, Flacãra Murgeni întâlneste, duminicã, pe teren propriu pe Juventus Fãlciu, într-un meci decisiv privind accederea în careul de asi. Echipa din Murgeni se aflã pe locul patru în clasament cu 31 de puncte, cu douã mai putine decât ocupantele locurilor doi si trei, Olimpia Stãnilesti si Vitis Suletea. În runda de mâine, Olimpia joacã cu Multim Perieni, în timp ce Vitis primeste vizita celor de la FDR Tutova. Într-o altã partidã, performera rundei precedente, Gloria Lunca Banului se deplaseazã pe terenul ultimei clasate, Unirea Banca.

Vremea rea amânã meciurile de minifotbal

Conditiile meteorologice din ultimele zile i-au determinat pe oficialii Asociatiei Judetene de minifotbal sã decidã amânarea etapei de astãzi. Prin urmare, meciurile din Liga 1 si Liga 2 de minifotbal vor fi reprogramate pentru sãptãmâna viitoare.

Liga a IV-a, etapa XVII-a:

Seria I:

LPS 2 Vaslui – Vulturul Bãlteni

Vointa Stefan cel Mare – Smart Negresti (amânat)

AS Victoria Muntenii de Jos – FC Gârceni

Dinamic Botesti – LPS Vaslui

SC Lipovãt – FC Victoria M. 3-0

Viitorul Rebricea – FC Vaslui II

Seria a II-a:

Olimpia Stãnilesti – Multim Perieni

Podgoria Oltenesti – Iulius Bogdãnesti

Flacãra Murgeni – Juventus Fãlciu

Gloria Puiesti – Foresta Zorleni 0-3

Vitis Suletea – FDR Tutova

Unirea Banca – Gloria Lunca Banului