Derby adjudecat de FC Gârceni

Liga a IV-a

PLAY-OFF… FC Gârceni a debutat cu dreptul în play-off-ul Ligii a IV-a, echipa primarului Mircia Scutelnicu reusind sã se impunã cu 2-0 în derby-ul etapei cu Juventus Fãlciu. Golurile Gârceniului au fost reusite de Petrut (21) si Târtârãu (28). Surprizã la Suletea, Smart Negresti a câstigat cu 3-0 pe terenul lui Vitis.

Fotbalistii din Gârceni au început meciul în fortã, si-au creat câteva situatii clare de a înscrie si au spart gheatã în minutul 21, când Petrut a înscris dupã o actiune personalã cu un sut din 14 metri pe coltul lung. “Bãtrâna Doamnã” a rãmas fãrã reactie, iar Târtârãu a fãcut 2-0 cu o loviturã de cap din sase metri dupã o loviturã de colt. Pânã la pauzã, “rosii” mai irosesc câteva ocazii de a înscrie, în timp ce Fãlciul nu a avut decât o singurã oportunitate. Dupã o primã reprizã dominatã autoritar de gazde, jucãtorii Fãlciului nu au rãmas indiferenti si au ripostat, însã fãrã noroc, mingea a lovit bara si a refuzat sã intre în poartã. O barã au avut si gazdele, pe contraatac, prin Bucur. S-a încheiat 2-0, per ansamblu o victorie meritatã în fata unui adversar care s-a trezit abia dupã pauzã. Au început ezitant meciul, iar gazdele i-au taxat.

Smart, surpriza plãcutã

În cea de-a doua partidã din cadrul primei etape a play-off-ului, Smart Negresti s-a impus, spre surprinderea multora, cu 3-0 pe terenul celor de la Vitis Suletea. Golurile negrestenilor au fost reusite de Voicu, Nãzãreanu si Mitan. “Meci echilibrat în prima reprizã. Gazdele au avut o barã si câteva ocazii importante, dar si noi am iorist câteva sanse. În repriza secundã, am fost echipa mult mai bunã, iar rezultatul reflectã realitatea din teren”, a declarat Mihai Stoian.

Play-off, etapa I:

FC Gârceni – Juventus Fãlciu 2-0 (2-0)

Petrut (21), Târtârãu (28)

Vitis Suletea – Smart Negresti 0-3 (0-0)

Voicu (67), Nãzãreanu (penalty), Mitan (89)

Clasament, Liga a IV-a:

Loc Echipã M V E Î Gm-Gp Puncte

1 Smart Negresti 1 1 0 0 3-0 3

2 FC Gârceni 1 1 0 0 2-0 3

3 Juventus Fãlciu 1 0 0 1 0-2 0

4 Vitis Suletea 1 0 0 1 0-3 0