De necrezut. PSD Iaşi distribuie alimente în campania electorală în comuna Ţibana. Primarul şi viceprimarul s-au folosit de numele părintelui Dan Damaschin. Preotul neagă orice implicare

Scene de o meschinărie fără precedent în localitatea ieşeana Ţibana, făcute de oamenii PSD Iaşi. Primarul Gheorghe Rotaru, alături de viceprimarul comunei, Neculai Lețcanu, s-au apucat să distribuie în satul Domniţa alimente oamenilor, în plină campanie pentru alegerile locale 2020.

Aceștia au luat un camion și au distribuit alimentele trimise prin Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate, prin sat. Doar ca PSD din Țibana nu s-a mulțumit doar să dea alimente drept mită electorală în plină campanie pentru alegerile locale 2020. Aceștia au ajuns să-și facă și campanie în numele părintelui Dan Damaschin. Figura părintelui este binecunoscută atât în Iași cât și în alte județe din țară pentru actele de caritate pe care le face. Părintele a distribuit produse în Țibana pentru mai multe familii nevoiașe prin voluntarii săi.

UPDATE: In urma incidentului care s-a produs la Țibana, părintele Damaschin a avut o reacție.

Pe o rețea de socializare, cunoscutul preot a declarat că se delimiteaza de orice implicare in distributia de alimente:

” În urma incidentului petrecut în comuna Țibana, din Jud. Iași, incident în care s-au ciocnit două echipe, aflate probabil în campanie electorală, în care este invocat drept pretext al prezenței în comunitate „distribuirea darurilor de la Pr. Damaschin” facem următoarele precizări:
1. Asociația Glasul Vieții, se delimitează TOTAL de orice inițiativă cu caracter politic, partinic și electoral.
Singurul partid la care am aderat este Partidul Mântuitorului nostru Iisus Hristos – Biserica Ortodoxă, iar singurii noștri candidați sunt copii și mamele aflate în dificultate.
2. Invocarea numelui meu într-o polemică electorală este inadecvată și chiar meschină în condițiile în care starea de sărăcie extremă care a impus intervenția noastră de urgență nu a fost sesizată ani la rând de partide politice aflate la guvernare, dar care au știut să se laude în campanii cu „eradicarea sărăciei”. …https://www.bzi.ro/de-necrezut-psd-iasi-distribuie-alimente-in-campania-electorala-in-comuna-tibana-primarul-si-viceprimarul-s-au-folosit-de-numele-parintelui-dan-damaschin-video-4027829?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local