De joi, barurile și restaurantele se închid mai devreme în Marea Britanie

Marea Britanie i-a măsuri drastice în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, începând de joi, pub-urile, barurile și restaurantele se vor închide mai devreme, pentru a se evita răspândirea virusului COVID-19.

Decizie de ultim moment luată de Anglia. Toate barurile, restaurantele şi pub-urile se vor închide la ora 22:00, începând de joi.

Barurile și restaurantele se închid mai devreme în Marea Britanie

Regatul Unit se asigură că se iau toate măsurile necesare, pentru a se evita un alt val puternic de infectări.

Experții susțin faptul că s-ar putea ajunge chiar și la 50.000 de infectări pe zi, ceea ce înseamnă că măsurile vor fi impuse rapid.

În Anglia, nivelul de alertă a crescut de la 3 la 4, ca urmare a creșterii semnificative a cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Pentru moment, nu se vor lua restricții mai severe, însă specialiștii punctează că dacă acest lucru nu va fi posibil, Regatul Unit ar putea ajunge la un număr devastator de infectări zilnice.

În faţa escaladării numărului de contagieri, guvernul britanice preconizează să anunţe săptămâna aceasta, posibil marţi, noi măsuri pentru a restricţiona deplasările persoanelor în încercarea de a frâna răspândirea coronavirusului, potrivit mass-media britanice. …https://www.bzi.ro/de-joi-barurile-si-restaurantele-se-inchid-mai-devreme-in-marea-britanie-4031753?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index