CSM Vaslui abordeazã cu încredere noul sezon

Handbal

SPERANTE… Echipa de handbal masculin a CSM Vaslui pleacã la Sfântu Gheorghe cu încredere si sperã sã obtinã cel putin o victorie în primele trei ale campionatului, unde vor înfrunta trei echipe puternice, Minaur Baia Mare, Poli Timisoara si Steaua Bucuresti.

CSM Vaslui pleacã în aceastã dimineatã spre Sfântu Gheorghe, orasul unde se vor disputa, sub formã de turneu, primele trei etape ale Ligii Nationale de handbal masculin. Pentru acest turneu, antrenorul Alin Bondar îl va avea la dispozitie si pe Igor Krivokapic, jucãtor muntenegrean, în vârstã de 26 de ani, adus în aceastã varã. Din pãcate, rusul Vlacheslav Kasatkin rateazã primele trei etape, fiind nevoit sã stea în izolare la domiciliu. În prima etapã, marti, 15 septembrie, CSM Vaslui va da piept cu Minaur Baia Mare, formatie cu care s-a mai întâlnit o datã în aceastã varã, la Turda, în cadrul unui turneu amical. Partida a fost destul de echilibratã, bãimãrenii impunându-se la limitã, scor 27-26.

Suceava si Botosani au promovat în prima ligã

CSU Suceava si CSM Botosani au promovat în Liga Nationalã, cu douã victorii din trei posibile, la turneul de promovare de la Sfântu Gheorghe. Rezultatele obtinute de cele douã echipe sunt: CSM Botosani – Unirea Sânnicolau Mare 36-23, CSM Botosani – CSM Alexandria 30-26, CSU Suceava – CSM Alexandria 33-25, CSU Suceava – Unirea Sânnicolau Mare 35-27. CSM Vaslui se va duela cu cele douã formatii în rundele cu numãrul 6 si 11.