CSM Vaslui a rezistat doar o repriză

Minaur Baia Mare – CSM Vaslui    28-23 (13-11)

EȘEC… Cel puțin pentru o repriză, echipa de handbal masculin a CSM Vaslui a jucat de la egal la egal cu Minaur Baia Mare, în prima etapă a Ligii Zimbrilor, sezonul 2020-2021. Vasluiul a condus până în minutul 25, dar băimărenii au revenit spectaculos și au intrat în avantaj la cabine, 13-11. În repriza secundă, vasluienii au ratat nepermis de mult, iar Baia Mare s-a impus fără emoții, 28-23.

În prima repriză, Vasluiul a făcut un joc bun la nivelul adversarului, unul cu jucători mai valoroși, reușind chiar să conducă până în minutul 25 pe tabela de marcaj, scor 10-9. Băimărenii au întors scorul în cinci minute și au intrat la vestiare cu un avans de două goluri, 13-11. După pauză, handbaliștii vasluieni nu au mai reușit jocul bun din prima repriză și Minaur s-a distanțat treptat, reușind în final o victorie meritată. Acatrinei, Cîrchea, Vancea și Petrea au ratat și le-au permis băimărenilor să se distanțeze. S-a încheiat 28-23 pentru Minaur Baia Mare, iar CSM-ul se gândește deja la meciul cu Poli Timișoara, partidă care se dispută miercuri, 16 septembrie, de la ora 13.30. Pentru CSM Vaslui au marcat: Acatrinei (4 goluri), Carali, Amihăesi, Petrea (toți cu câte 3 goluri), Cumpănici, Chiratcu, Popa (toți cu câte 2 reușite), Cîrchea, Voinea, Vancea și Hușanu (toți cu câte un gol).

Alin Bondar are încredere în tinerii Vasluiului

În repriza secundă a meciului cu Minaur Baia Mare, antrenorul Alin Bondar a dat credit tinerilor handbaliști din lot. Răzvan Chiratcu și Vlad Hușanu și-au făcut debutul în prima ligă, reușind să își treacă și numele pe lista marcatorilor. Eduard Cioată și-a făcut din nou apariția în poartă, acolo unde a avut câteva intervenții bune. În ultimele minute de joc, CSM Vaslui a folosit cinci jucători născuți în Vaslui. Este vorba despre Răzvan Chiratcu, Vlad Hușanu, Eduard Cioată, Gabriel Cumpănici și Andrei Popa, în timp ce Buculeț, născut la Vaslui, a evoluat pentru Minaur Baia Mare.