CSM Vaslui a rezistat doar o reprizã

Minaur Baia Mare – CSM Vaslui  28-23 (13-11)

ESEC… Cel putin pentru o reprizã, echipa de handbal masculin a CSM Vaslui a jucat de la egal la egal cu Minaur Baia Mare, în prima etapã a Ligii Zimbrilor, sezonul 2020-2021. Vasluiul a condus pânã în minutul 25, dar bãimãrenii au revenit spectaculos si au intrat în avantaj la cabine, 13-11. În repriza secundã, vasluienii au ratat nepermis de mult, iar Baia Mare s-a impus fãrã emotii, 28-23.

În prima reprizã, Vasluiul a fãcut un joc bun la nivelul adversarului, unul cu jucãtori mai valorosi, reusind chiar sã conducã pânã în minutul 25 pe tabela de marcaj, scor 10-9. Bãimãrenii au întors scorul în cinci minute si au intrat la vestiare cu un avans de douã goluri, 13-11. Dupã pauzã, handbalistii vasluieni nu au mai reusit jocul bun din prima reprizã si Minaur s-a distantat treptat, reusind în final o victorie meritatã. Acatrinei, Cîrchea, Vancea si Petrea au ratat si le-au permis bãimãrenilor sã se distanteze. S-a încheiat 28-23 pentru Minaur Baia Mare, iar CSM-ul se gândeste deja la meciul cu Poli Timisoara, partidã care se disputã miercuri, 16 septembrie, de la ora 13.30. Pentru CSM Vaslui au marcat: Acatrinei (4 goluri), Carali, Amihãesi, Petrea (toti cu câte 3 goluri), Cumpãnici, Chiratcu, Popa (toti cu câte 2 reusite), Cîrchea, Voinea, Vancea si Husanu (toti cu câte un gol).

Alin Bondar are încredere în tinerii Vasluiului

În repriza secundã a meciului cu Minaur Baia Mare, antrenorul Alin Bondar a dat credit tinerilor fotbalisti din lot. Rãzvan Chiratcu si Vlad Husanu si-au fãcut debutul în prima ligã, reusind sã îsi treacã si numele pe lista marcatorilor. Eduard Cioatã si-a fãcut din nou aparitia în poartã, acolo unde a avut câteva interventii bune. În ultimele minute de joc, CSM Vaslui a folosit cinci jucãtori nãscuti în Vaslui. Este vorba despre Rãzvan Chiratcu, Vlad Husanu, Eduard Cioatã, Gabriel Cumpãnici si Andrei Popa, în timp ce Buculet, nãscut la Vaslui, a evoluat pentru Minaur Baia Mare.