Cine este bărbatul cu căciulă de blană și coarne, care a intrat în Capitoliu

Sigur aţi văzut imaginea un bărbat cu căciulă de blană şi coarne, care intră în clădirea Capitoliului. Cu fața pictată şi bustul gol, bărbatul nu este nimeni decât altul Jack Angeli, un înfocat susţinător al lui Donald Trump. De asemenea, este suporter al mişcării QAnon, supranumit „șamanul QAnon”.
El a atras imediat atenţia asupra lui, având un aspect neobişnuit. Mai mult, purta o suliţă pe post de port-drapel al steagului SUA.
Ce se ştie despre Jake Angeli
Acest personaj are 33 de ani şi e un participant activ al mitingurilor. Vorbeşte despre teorii ale conspiraţiei. Una dintre cele vehiculate este mişcarea QAnon. I se spune „șamanul QAnon” şi are o pancartă pe care scrie „Q sent me”, adică Am fost trimis de Q.
Înainte de mişcarea QAnon, conform jurnalistului Nick Martin, Jake Angeli era un actor de duzină, care dubla voci. Între timp se pare că şi-a luat în serios rolul de animator. Dovadă este mitingul pro Donald Trump din Pheonix, unde anima mulţimea prezentă.
 „Bulgărele de zăpadă se rostogolește și devine din ce în ce mai mare. Suntem mainstream acum”, spunea el atunci.
Fiind susţinător înfocat al lui Trump, a luat parte la protestele anti Joe Biden din Arizona, dar a protestat şi în favoarea redeschiderii afacerilor închise pe timp de pandemie.
Jake Angeli crede în teorii conspiraţioniste şi e de părere că publicul larg nu are acces la marile descoperiri ştiinţifice. Liderii mondiali ne-ar ţine ascunse descoperirile în ideea de a deţine controlul asupra sistemului.
De când s-a alăturat mişcării QAnon, s-a documentat foarte mult de pe internet, dar a citit şi Behold a Pale Horse, supranumit „Manualul conspirationistului”. În acest vlum, autorul William Copper vorbeşte despre Illuminati, Grupul Bilderberg şi Comisia Trilaterală.
„La un moment dat, toate s-au potrivit la un loc. O, Doamne! Acum văd realitatea și înțeleg ce se întâmplă”, a spus el. … https://www.bzi.ro/cine-este-barbatul-cu-caciula-de-blana-si-coarne-care-a-intrat-in-capitoliu-4102571?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index