Cel puțin șapte oameni au murit în incendiile care au cuprins peste un milion de hectare în vestul Statelor Unite

Peste 85 de focare de incendiu ard în continuare în vestul Statelor Unite. Au fost cuprinse de foc peste un milion de hectare, în timp ce, în urma incendiilor au murit cel puțin 7 persoane, scrie The Guardian.

Joi în vestul american, incendii mari, care s-au răspândit rapid, au distrus sute de case în nord-vestul Pacificului. Din cauza incendiilor de vegetație, cerul a devenit roșu și ziua a părut un amurg continuu.

Peste 85 de incendii forestiere semnificative ard în California, Oregon și Washington, iar comunități întregi au fost nevoite să își părăsească locuințele.

Cel puțin șapte persoane au murit în cele trei state afectate de incendii. Trei persoane au fost ucise de flăcări în Oregon, trei în California și una a murit în statul Washington.

În California, vânturile puternice și uscate au contribuit la răspândirea flăcărilor și au împiedicat internvenția pompierilor și a elicopterelor. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/cel-putin-sapte-oameni-au-murit-in-incendiile-care-au-cuprins-peste-un-milion-de-hectare-in-vestul-statelor-unite-1366262