Campania electorală la final, vasluienii așteptați la urne să își aleagă parlamentarii

Nelu Tătaru și Radu Bobârnat

CONCLUZII… Campania pentru alegerile parlamentare s-a încheiat! Liberalii își pun încrederea în decizia înțeleaptă a electoratului și vor să le mulțumească vasluienilor, pentru faptul că au dat dovadă de interes pentru mesajele electorale prezentate, dar și de înțelegere pentru o campanie electorală complet atipică și marcată de pandemia care a cuprins o lume întreagă. Avocatul Radu Bobârnat, aflat pe lista Camerei Deputaților, propusă de PNL, candidează pentru prima dată, la alegerile pentru Legislativul țării, și spune că, în urma interacțiunilor avute cu vasluienii – atât cât a fost posibil pe fondul măsurilor de protecție, dar și din feed-back-ul primit pe toate canale de comunicare cu alegătorii, este cu atât mai convins de faptul că decizia de a candida anul acesta pentru un loc în Camera Deputaților a fost una foarte bună. “În toată activitatea mea, care înseamnă 24 de ani în profesia de avocat, am reprezentat în instanță sute și sute de oameni. Fiecare avea câte un necaz sau câte o situație dificilă și dorea să i se facă dreptate, dorea ca adevărul său să iasă la suprafață. Și în fiecare caz în parte, în fiecare poveste dificilă pe care am aflat-o din postura de avocat, m-am implicat fără nicio rezervă. Și acesta cred că este cel mai important atu pe care eu îl am, dacă aș ajunge în Legislativul țării: implicarea până la capăt, cu toată priceperea și cu tot devotamentul meu, pentru interesul vasluienilor. M-am format așa, să nu mă angajez niciodată în ceva ce nu cred că aș fi în stare să realizez. Și, în campania aceasta, discutând cu mulți vasluieni, am simțit că ei au încredere în mine și le mulțumesc foarte mult pentru asta. Prin urmare, dacă vasluienii vor vota echipa PNL și, implicit pe mine, eu voi face ceea ce știu cel mai bine: să îi reprezint pe vasluieni și să lupt pentru ca județul să depășească actuala situație socială și economică. Pentru noi, liberalii vasluieni, contează foarte mult faptul că președintele PNL Vaslui, Dr. Nelu Tătaru, Ministru al Sănătății, a reușit să își demonstreze la cel mai înalt nivel profesionalismul, experiența și capacitatea de muncă, fiind, așa cum am văzut cu toții, un ministru apreciat inclusiv de președintele țării, domnul Klaus Iohannis. În atare condiții, noi, toți cei din echipa sa, nu avem cum să nu fim la nivelul așteptărilor. Am fost selectați pe baza seriozității, a bunei reputații și a profesionalismului, aceste lucruri le vom avea de dovedit și de pus în slujba”, spune avocatul Radu Bobârnat.

“Într-o perioadă deosebit de dificilă pentru întreaga țară și întreaga lume, alegerile generale reprezintă nu doar un exercițiu democractic absolut necesar, ci și un moment de maximă responsabilitate pentru toți cetățenii. Este un moment în care trebuie să reflectăm și să analizăm mult mai atent decât până acum cine trebuie să ne reprezinte în fruntea țării, ce oameni sunt capabili să ia decizii bune și eficiente pentru a depăși criza generată de răspândirea pandemiei și, în același timp, ce măsuri trebuie luate pentru revigorarea economică a județului și a țării. Sunt onorat și mândru că fac parte din ce mai puternică echipă de candidați pe care PNL a propus-o vreodată pentru Parlamentul României, o echipă formată din profesioniști în diferite domenii, oameni care au o foarte bună reputație în comunitățile din care provin. În ceea ce mă privește, am decis că este cazul să contribui cu priceperea, cunoștințele și experiența mea, însușite în 24 de ani de activitate în avocatură, la elaborarea unor legi clare, coerente și eficiente, care să aibă ca rezultat o viață mai bună și mai sigură pentru toți cetățenii.

Vreau să redăm locuitorilor județului Vaslui demnitatea și mândria de a se fi născut pe aceste meleaguri, care au dat istoriei, științei și culturii personalități de renume mondial. Lansez vasluienilor mesajul de a se mobiliza și de a scoate în față acele persoane care să-i reprezinte cu cinste și dăruire, care să pună mai presus de interesul personal, interesul comunității din care provine”, este mesajul liberalului Radu Bobârnat, candidat PNL pe lista Camerei Deputaților.

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, REALIZAT DE SC VREMEA NOUÃ SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 11200025