BMW făcut praf de un puşti aproape de comă alcoolică

Şirul accidentelor făcute de tineri la beţie a continuat şi în 2020, la fel cum s-a încheiat 2019, din păcate, cei care abia obţin permisul neavând nicio problemă în a se sui aproape în comă alcoolică în spatele volanului unor adevăraţi bolizi şi produc accidente grave.

Trei tineri, doi de 17 şi şoferul de 19 ani, şi-au văzut moartea cu ochii după ce maşina în care se aflau, un BMW break, a fost transformat într-un morman de fiare în urma accidentului în care a fost implicată. Totul a avut loc în apropiere de localitatea Mihălăşeni, într-o curbă la dreapta. Cei trei au fost la majoratul unui amic, stropit din belşug cu băuturi alcoolice, din care nu s-au ferit să guste, mai mult decât trebuia.

De beat ce era, şoferul de 19 ani a ratat curba la dreapta, iar maşina a intrat pe contrasens, după care a lovit cu putere malul de pământ de pe marginea drumului, din care a ricoşat în doi copaci, pe care i-a rupt, iar maşina a ajuns pe cupolă, după ce s—a dat de mai multe ori peste cap. Trei ambulanţe au sosit în zonă la scurt timp, acordându-le tinerilor îngrijiri, după care i-au transportat la Urgenţe. Cei doi pasageri au ajuns la Secţia de Pediatrie, în timp ce şoferul la Unitatea de Primiri Urgenţe. Având în vedere cum arăta maşina după „cascadoria” în care a fost implicată, cadrele medicale spun că cei trei s-au născut a doua oară, ănile suferite nefiind la niciunul grave. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru conştient, prezentând un traumatism cranian cerebral deschis, cu o plagă de aproximativ zece centimetri, cu halenă etanolică, însă stabil”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD….https://www.monitorulbt.ro/local/2020/01/06/bmw-facut-praf-de-un-pusti-aproape-de-coma-alcoolica/