Bestia din Ploieşti, cel care şi-a bătut iubita, a fost condamnat la ani grei de închisoare

Decizie de ultima oră din partea judecătorilor din România. Cel supranumit Bestia din Ploiești a primit o pedeapsă uriașă din partea magistraţilor. Conform deciziei, băiatul care şi-a bătut prietenă a primit 13 ani de închisoare cu executare.

Berechet Robert şi-a filmat iubită în timp ce îi spărgea sticle în cap. Filmarea a stârnit o revoltă mediatică la acea vreme, mai ales că iubita acestuia era plină de sânge.

Magistraţii i-au dat 13 ani de închisoare lui Robert Berechet

Decizia magistraţilor era una de aşteptat, mai ales în condiţiile în care presiunea publica asupra cazului a fost uriaşă. Concret, magistraţii i-au dat 13 ani de închisoare cu executare. Acesta a fost găsit vinovat pentru lovire şi alte violente, viol, lipsire de libertate dar şi violarea vieţii private. Iată deciziile luate de magistraţi:

12 ani, 9 luni şi 20 de zile este pedeapsa definitivă stabilită printr-o decizie dată luni, 19 octombrie, de judecătorii Curţii de Apel Ploieşti care au decis să majoreze pedeapsa dată de prima instanţă. Astfel, Robert Berechet a primit aproape patru ani în plus de închisoare. Iniţial, tânărul a fost condamnat de Judecătoria Ploieşti la 9 ani şi cinci luni de închisoare

„condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL la pedeapsă închisorii de 5 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. …https://www.bzi.ro/bestia-de-ploiesti-cel-care-si-a-batut-cu-bestialitate-iubita-a-fost-condamnat-la-ani-grei-de-inchisoare-foto-video-4051903?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index