Bătrâni cu arsuri pe feţe şi mâini, după explozia unei butelii

Doi bătrâni din Piatra Neamţ au suferit arsuri uşoare pe feţe şi mâini, după ce o butelie a explodat, miercuri, 16 septembrie, în bucătăria unei locuinţe de pe strada Boboteni.

“Prin apel la 112, in jurul orei 09:53,  pompierii au fost înștiințati despre producerea unei explozii la o butelie, urmată de producerea unui incendiu la o locuință situată pe strada Boboteni din municipiul Piatra-Neamț.

Pompierii pietreni au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta mocnit în bucătăria unei locuințe, ca urmare a unei explozii.

Pompierii au scos din locuință o butelie și au lichidat incendiul.

Proprietarii locuinței (un bărbat de 81 și o femeie de 80 de ani) au suferit arsuri ușoare la nivelul feței și membrelor superioare. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, refuzând transportul la spital.

În urma evenimentului au ars bunuri materiale din interiorul bucătăriei și s-a deteriorat tavanul bucătăriei.

Evenimentul s-a produs din cauza unor acumulari de gaze în încăpere, ca urmare a scăpărilor de gaze de la aparatul de gătit.

La locul evenimentului s-a deplasat și un specialist de la Inspectoratul Județean în Construcții Neamț”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ. …http://monitorulneamt.ro/piatra-neamt-batrani-cu-arsuri-pe-fete-si-maini-dupa-explozia-unei-butelii/