„Asteptãm o salã plinã la meciul cu Odorhei”

Vasilicã Barac, extremã stângã, HC Vaslui: „Ne asteaptã un meci dificil sâmbãtã, în compania unei echipe puternice a Ligii Nationale, HC Odorhei. Însã noi evoluãm în fata propriilor suporteri, sperãm într-un sprijin consistent din partea fanilor si suntem convinsi cã vom debuta cu dreptul în noua editie de campionat.”

Sandu Iacob, inter dreapta, HC Vaslui: „Simtim cã toatã lumea se implicã pentru ca prezenta noastrã în prima ligã, dupã o perioadã destul de lungã, sã nu fie trecãtoare si avem convingerea cã la finalul campionatului ne vom bucura cu totii. Rezultatele obtinute în ultima perioadã ne recomandã ca o echipã bunã si cu sigurantã adversarii nu ne vor privi doar ca pe o nou-promovatã. Vom fi tratati serios si ne bucurã acest lucru.”

Alin Rosu, extremã stânga HC Vaslui: „Asteptãm suporterii sã fie în numãr cât mai mare alãturi de noi. Meciul cu Odorhei va fi unul greu, cei de acolo formeazã o echipã puternicã, însã cu sprijinul publicului, care va fi al optulea jucãtor, cu sigurantã ne vom impune”

De joi, 28 august, se pun în vânzare biletele pentru meciul HC Vaslui-HC Odorhei, contând pentru prima etapã a Ligii Nationale 2014-2015.

Casa de bilete, ce se aflã amplasatã în fata Sãlii Sporturilor-intrarea spectatori, va avea urmãtorul program:

Joi, 28 august: orele 10.00-20.00

Vineri, 29 august: orele 10.00-20.00

Sâmbãta, 30 august: orele 10.00-18.00

Pretul biletelor: 10 lei (sectoare laterale); 15 lei (sector centru).