Activități relaxante de iarnă

Iarna este momentul ideal să ne relaxăm. Lucrurile se mișcă mai încet, mai ales în prima lună din an, zilele sunt mai scurte și atmosfera din casă este îmbietoare. Profită de orice moment liber sau oprește-te un pic și fă ceva pentru tine. În timp, vei vedea rezultatele, vei îmbătrâni frumos și îți vei mulțumi pentru fiecare moment acordat ție.

Activități relaxante pe care le poți face indiferent de vreme

  • Răsfață-te. În fiecare seară, încearcă să ai o jumătate de oră doar pentru tine. Fă o baie relaxantă, creează-ți o atmosferă caldă, plăcută, cu lumânări parfumate și muzica în surdină. Aprinde șemineul sau învelește-te cu o pătură călduroasă, savurează o ceașcă de ciocolată caldă, citește o carte sau uită-te la un film.
  • Antrenează-ți mintea. Fă puzzle, integrame, sudoku, pictează, croșetează sau joacă un joc împreună cu cei dragi. Poți organiza o seară specială cu jocuri în familie. Pregătiți gustările preferate și organizați săptămânal o astfel de petrecere.
  • Fă cumpărături online. După o zi stresantă, relaxează-te pe canapea, fă-ți un ceai și cumpără-ți produsele preferate sau fă o surpriză celor dragi. Profită de perioada de reduceri de pe Fashion Days și nu te vei simți vinovată a doua zi.
  • Yoga și sport. Alternează ședințele de sport cu yoga pentru a-ți elibera mintea și a-ți antrena
  • Ai grijă de corpul tău. Vremea rece nu este prietenoasă cu pielea, de aceea trebuie să îi acorzi mai multă atenție în această perioadă. O mască relaxantă și o cremă hidratantă de corp vor avea grijă de piele și îți vor oferi și relaxarea de care ai nevoie.
  • Descoperă noi pasiuni. Implicarea în noi proiecte și pasiuni te ajută să te relaxezi și îți dau energie. Niciodată nu este prea târziu să te apuci să înveți ceva nou sau să reiei o activitate din copilărie.
  • Coace turtă dulce. În zilele reci, turta dulce din cuptor îți va umple casa cu miresme care îți vor aminti de copilărie. Poți face această activitate împreună cu copiii, cu siguranță vor fi încântați. Ce poate fi mai relaxant?

Ninge? Mută activitățile relaxante afară.

  • Profită de zilele însorite și plimbă-te. Admiră atmosfera feerică, relaxează-te și ia-ți doza de vitamina D. Alegerea ideală pentru o plimbare prin oraș este un palton de dama de la Fashion Days.
  • Joacă-te cu zăpadă. O bătaie cu bulgări, o plimbare cu sania sau construirea unui om de zăpadă sunt cele mai distractive activități ale acestui anotimp.
  • Mergi la schi. Dacă îți place acest sport, ia-ți prietenii și bucurați-vă de zăpadă. Vei face sport și te vei încărca cu energie pentru următoarele săptămâni.

Tu când te-ai relaxat ultima dată?