Accidente rutiere în Iaşi! Două accidente şi patru victime! Un motociclist a intrat într-un cap de pod

Două accidente rutiere s-au produs în Iaşi în decursul a două o oră. Vorbim despre accidente cu victime. Accidentele rutiere s-au produs pe fondul neatenţiei şi a pierderii controlului volanului, respectiv a motocicletei.

Accidente rutiere în Iaşi, un motociclist a intrat într-un cap de pod

În cursul dimineţii de miercuri, 1 iulie 2020, un accident rutier a avut loc în localitatea ieşeana Sineşti. Conform informaţiilor de ultimă oră, motociclistul a intrat într-un cap de pod. Accidentul rutier a avut loc pe fondul neatenţiei, şoferul a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un cap de pod din localitatea mai sus menţionată. Momentan nu se cunoaşte starea de sănătate a victimei. La faţa locului au intervenit poliţiştii rutieri şi un echipaj de prima ajutor.

Încă un accident rutier în Iaşi, de această dată cu trei persoane rănite

În cursul dimineţii de miercuri 1 iulie 2020, în jurul orei 7, un alt accident rutier a avut loc în localitatea Trifeşti din judeţul Iaşi. Se pare că un autoturism să răsturnat. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar în urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane. Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului, dar la faţa locului au ajuns poliţiştii rutier care au deschis o anchetă în acest sens. La faţa locului şi-a făcut apariţia şi un echipaj de prim ajutor care le-a acordat victimelor îngrijirile medicale aferente.

Accidente rutiere pe bandă rulantă în Iaşi

Încă de la începutul lunii iunie, în Iaşi, au avut loc o mulţime de accidente rutier soldate cu ranirea a mai multor persoane. Pe lângă ranirea unor persoane, accidentele rutiere au făcut şi victime omeneşti. Vă aducem aminte faptul că în urmă cu doar o săptămână, pe data de 23 iunie, un motociclist a murit după ce a pierdut controlul motocicletei, intrând pe contrasens într-o altă maşină care se deplasa regulamentar. Impactul a fost devastator, ducând la decesul motociclistului. ….https://www.bzi.ro/accidente-rutiere-in-iasi-doua-accidente-si-patru-victime-un-motociclist-a-intrat-intr-un-cap-de-pod-exclusiv-3978973?utm_source=website&utm_medium=breaking