spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
29-mart.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni

- Advertisement -

Doina Silistru – senator PSD

Bãietii de la PR ai lui Buzatu v-au lucrat. V-au scos la alegerile interne pe ultimul loc, când dvs. în realitate ati iesit pe trei. Teoretic, sunteti pe ultimul loc, fiindcã lista de la Senat are doar trei locuri, însã cu rezervele, lista a fost de cinci locuri. Trompetele lui Buzatu, pentru a fi convingãtori, au publicat chiar foaia cu numãrãtoarea voturilor, unde se vede clar cã dvs. ati avut douã voturi în plus fatã de Gabriela.

Gabriela Cretu – senator PSD

Ne-a plãcut maxim de tot cã Miticã încã vã mai iubeste. Sã stiti cã v-a luat apãrarea ca un adevãrat cavaler, când dusmancele dvs. din partid au încercat sã vã detroneze de pe postul de „primã doamnã a PSD”. E frumos sã vezi cum o relatie rezistã atât de mult. Ca sã vã mãgulim, sã stiti cã Ana mai avea oleacã si era sã fie trasã de pãr, pentru criticile pe care vi le-a adus.

Aurel Cãciulã – deputat PSD

Tocmai ati renuntat la mandatul de consilier local pe care cu sudoare l-ati câstigat, gândindu-vã cã Miticã o sã vã punã pe listã la deputati. Va fi cam greu, fiindcã prioritate are Irinel Stativã. Dar dacã Ciolacu vã vrea, cine stie. Deja Stativã s-a si apucat de campanie. A început sã monteze bannere cu PSD prin comunele din nord. N-ar fi rãu sã faceti si dvs. la fel. Puteti pune un mesh banners pe hotelul din Husi si v-ati scos.

Adrian Solomon- deputat PSD

V-ati dus spre Parlament detasat, dupã rezultatul alegerilor interne din partid. De bucurie, ati fost la Mustafa, ati mâncat o shaorma si v-ati dus la treabã cu stomacul asezat. La Vaslui, ziaristii de casã si-au fãcut treaba, v-au popularizat proiectele de legi, însã am vãzut cã unul este tare flãmând si v-a tras niste limbi adânci. Am si aflat de ce. Ar vrea si el o shaorma de la Mustafa, cu de toate!

Daniel Olteanu – deputat ALDE

Am înteles cã Victor Ponta v-a promis cã vã pune presedinte interimar la Pro România si vã dã locul 1 pe liste la Deputati, cu conditia sã vã înscrieti în partidul sãu. Treaba nasoalã e cã dvs. veniti exact pe postul lui Predoiu, fostul general SIE si, dacã acesta l-a refuzat, înseamnã cã într-o evidentã acesta apare ca nefiind eligibil. Cred cã ar trebui sã analizati atent acest aspect. Serviciile stiu de ce!

Irinel Stativã – deputat PSD

Sã nu cumva sã muscati la vrãjeala cã vã pune director la Protectia Copilului dacã nu iesiti deputat. Postul acela i l-a promis Buzatu lui Dragos Cazacu, fostul viceprimar al Vasluiului, care a rãmas somer. Vã propunem sã umblati la cutia cu maimute. Vã putem da si o sugestie. Acum pe rol, în instante se judecã niste procese cu terenuri de la Ciusmeaua Moldovencei pe care le cam stãpânesc bãietii destepti din Vaslui, nu adevãratii proprietari.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ana e cam sucãritã cã ati certat-o pe drumul de la întoarcerea din Deltã. Aveti grijã cum vã beti ceaiul cã sigur vi-l opãreste intentionat. De asemenea, aveti grijã si la niste primari care sunt cam supãrati cã nu vreti sã întelegeti cã timpul Gabrielei Cretu a cam trecut. Stim cã aveti si niste primari care joacã teatru, cum e cel de la Fãlciu, doar ca sã vedeti cum e cu negativul în partid, dar sã stiti cã existã un soi de nemultumire generalã în partid.

Mircea Gologan – prefect

Aveti grijã la diversiunea PSD-ului cu amânarea alegerilor. Ele vor fi de Sfântul Neculai, chiar dacã unii le vor de mosi, la anul. În functie de rezultat, veti primi cadou fie un nou mandat de prefect, dar e posibil si o nuielusã, cã dacã tot s-a potrivit sã fie data alegerilor când Mos Neculai împarte cadouri. Ca sfat, vã sugerãm sã schimbati hârtia pe care se tipãresc buletinele, sã nu se mai imprime stampila si pe verso, cã iar o sã avem vreo 20.000 de voturi anulate.

Narcis Poianã – subprefect

Trageti tare sã schimbati cât mai multi directori de scoli, dacã tot v-ati pus omul la ISJ. Adicã partidul l-a pus, dvs. doar v-ati executat! Pentru necunoscãtori, dvs. ati ajuns pe scaunul de subprefect din întâmplare. Nu este o glumã! Stim cu totii cã PMP v-a sustinut, noi spuneam cã întâmplãtor partidul dvs. a prins postul de subprefect la Vaslui. Si ca sã revenim la directorii de scoli, lãsati-i în pace, fiindcã sunt greu încercati în aceastã perioadã.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Dupã ce colegii nostri din redactie au publicat scrisoarea politistilor locali nemultumiti, de nervi v-ati înfiintat la ei, la sediu, cu ziarul subsuoarã si pus pe hartã. L-ati luat la împins vagoane si pe Catans, dar sã stiti cã omul nu are nicio implicare. Noi stim cine sunt semnatarii si jurãm pe cuvântul nostru de pioneri cã Catanã nu are nicio implicare. Asa cã, nu-l mai schingiuiti!

Dumitru Boros – primar Bârlad

Ati tras piciorul dupã dvs. Pe rând la Bârlad, la spitalul Covid au ajuns domnul senator Bîca, domnul deputat Bobârnat si mai multi liberali. Sfãtuiti-i sã nu facã scandal, cã ati vãzut ce pãtesc pacientii nervosi. Sunt intubati cu forta sI, dupã ce mor, sunt cusuti cu sfoarã. Dar sã revenim si la lucruri la serioase. Aveti acum ocazia în campania ce va urma sã i-o întoarceti lui Solomon. La cât v-a chinuit în campania de la locale…

Cristi Rusu – primar Negresti

Mai aveti un pic si vã luati mandatul de primar în primire. În parcare vã asteaptã un bolid, cum nu prea au multe primãrii. Este vorba de un Audi A8, cu tractiune pe toate rotile si toate dotãrile posibile. Aceastã masinã a fost a unui judecãtor de la CCR, originar din Negresti si, dupã ce a purtat-o un pic, a donat-o primãriei. Masina e super. Noi am vorbit cu soferul care a condus-o. Aveti însã grijã cã au instalat bãietii niste microfoane.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.