spot_img
spot_img
1 C
Vaslui
23-nov.-2024
spot_img
spot_img

VIDEO Cele mai puternice antibiotice naturale (FOTO)

- Advertisement -

TOP 10…În Uniunea Europeanã se duce o campanie oficialã de institutii europene împotriva consumului exagerat de antibiotice. În România, pânã acum, orice farmacie elibera aceste medicamente puternice fãrã retetã si fiecare le folosea dupã ureche. La orice virozã se luau aceste antibiotice, fãrã o prescriptie medicalã. Acest consum exagerat de antibiotice conduce pânã la moartea celor care le folosesc. Anual, în UR mor 25.000 de persoane din aceastã cauzã. Înainte de a consuma aceste medicamente puternice, nu trebuie uitat de antibioticele naturale. „Simplu si întelept este pentru om, sã aibã încredere în naturã si sã-i cearã ajutorul”, spunea dr. Jean Valnet, unul dintre arhitecții medicinei alternative. Astãzi vã prezentãm Top 10 dintre cele mai puternice antibiotice naturale!

Redactia Vremea Nouã a fãcut pentru dumneavoastrã un top al celor mai puternice antibiotice naturale. Înainte de a folosi antibioticele obisnuite, pentru rãceli usoare sau chiar pentru preventie trebuie încercat si cu aceste produse naturiste. Iatã Top 10 – antibiotice naturale:

1.Mierea – Are propietãti antibacteriene si luptã împotriva infectiilor. Are un continut ridicat de antioxidanti si la prevenirea unor tipuri de cancer. Contribuie la sãnãtatea sistemului digestiv, ajutând si la vindecarea rãnilor si a ulceratiilor. Este un ajutor în tratarea unor afectiuni ale pielii, printre care dermatita atopicã si psoriazisul. Amelioreazã durerile de gât si tusea, creste anduranta sportivilor si este o sursã de energie. Unele tipuri de miere ajutã la reglarea glucozei din sânge.

  1. 2. Echinaccea – Combate rãceala, gripa si infectiile tractului respirator, combate infectiile tractului urinar, trateazã afectiunile bucale. Scade tensiunea arterialã, sustine sãnãtatea creierului, vindecã rãnile, eczemele si psoriazisul.
  2. Uleiul de oregano – Ajutã la functionarea sistemului respirator, combaterea pneumoniei si întãreste digestia. Acest ulei este antioxidant, antiinflamator, antiviral, antibacterian, amelioreazã problemele stomacului, sporeste imunitatea, calmeazã problemele menstruale, ajutã la tratamentul cancerului, precum si la pierderea în greutate.
  3. Turmericul – Este anti inflamator, anticoagulant, anti oxidant, antidepresiv, anticancerigen, asigurã controlul glicemiei, reducerea ei si sensibilizarea receptorilor insulinici. De asemenea, asigurã reglarea colesterolului, tratamentul gastro-intestinal , hepato – protector si anti-bacterian.
  4. Ceapa – Vã poate proteja împotriva cancerului, îmbunãtãteste densitatea oaselor, scãderea colesterolului, somnul si starea de spirit.
  5. Ghimbir – Stimuleazã functia digestivã, previne infectiile orale, este antioxidant si energizant, este remediu contra rãcelii si gripei, ajutã la scãderea colesterolului, calmeazã greata, contribuie la reducerea inflamatiilor, contribuie la îngrijirea pielei si a pãrului.
  6. Usturoi – Sustine imunitatea, actioneazã ca antiinflamator, favorizeazã reducerea tensiunii arteriale, previne aparitia dementei sau a bolii Alzheimer, protejeazã ficatul, previne nasterea prematurã.
  7. Otetul de mere ­– Pierderea în greutate (adaugã douã lingurite de otet din cidru de mere la 500 de ml de apã si consumã aceastã mixturã pe parcursul zilei); Detoxifierea organismului; Reducerea nivelului de colesterol (prin cresterea productiei biliare); Inducerea senzatiei de satietate, inhibând apetitul; Reducerea presiunii arteriale, scãderea tensiunii (otetul din cidru de mere creste productia de oxid nitric, care relaxeazã vasele de sânge; Tratarea cancerului (diferiti acizi din otetul din cidru de mere au proprietãti anti-canceroase si anti-tumorale, iar continutul de polifenoli, care sunt anti-oxidanti puternici, au, de asemenea, efecte anti-cancer); Vindecarea si a simptomelor de rãcealã si gripã, datoritã proprietãtilor antibacteriene si antivirale pe care le are; Prevenirea indigestiei, arsurilor la stomac si constipatiei (merele sunt bogate în pectinã, care se gãseste si în otetul de mere nefiltrat – acesta calmeazã tractul gastro – intestinal, previne crampele, balonarea si gazele); Energizarea organismului si sustinerea unei stãri de bine, actionnd ca un calmant si antidepresiv natural datoritã capacitãtii sale de a descoperi proteinele în aminoacizi, unul dintre acestea fiind triptofanul.
  8. Ardeiul iute – Poate regla greutatea corporalã; Amelioreazã inflamatiile; Sustine buna functionare a sistemului cardiovascular; Sustine întregul sistem imunitar.
  9. Rãdãcina de hrean – Remediu pentru migrene; Are efecte anticancer; Are proprietãti antibacteriene; Mentinerea sãnãtãtii sistemului respirator si functionarea sistemului nervos
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.