spot_img
1.5 C
Vaslui
12-dec.-2024
spot_img

Tipuri de uleiuri de gătit care ar putea provoca un val de cancere de colon în rândul tinerilor. Sunt „otrăviți fără să știe”

- Advertisement -

Anumite tipuri de uleiuri de gătit ar putea alimenta un val de cancere de colon la tinerii americani, sugerează un studiu finanțat de guvernul Statelor Unite.

Mult timp, consumul de cantități mari de uleiuri din semințe – floarea-soarelui, canola, porumb și semințe de struguri – a fost legat de inflamația în organism, dar actualul studiu, care a analizat tumorile a peste 80 de pacienți cu cancer de colon, a descoperit că acestea tipuri de ulei ar putea crește, de asemenea, riscul uneia dintre formele de boală cu cea mai rapidă creștere, potrivit Daily Mail Online.

Ueiul de măsline și cel de avocado, printre cele recomandate

Cercetătorii sugerează renunțarea la uleiurile de semințe în favoarea uleiurilor cu acizi grași omega-3, cum ar fi uleiul de măsline și de avocado…https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/tipuri-de-uleiuri-de-gatit-care-ar-putea-provoca-2407987.html

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.