UPDATE Pompierii din Husi, cei care au intervenit in cazul profesorului Feier sustin ca a fost nevoie de o scara culisanta, cu ajutorul careia sa se poata patrunde in apartament, deschizand un geam. Din pacate, profesorul era cazut in locuinta si nu mai prezenta semne vitale.
“Sectia de pompieri Husi a intervenit cu o autospeciala de stingere echipata cu modul de deblocare, pentru a patrunde într-un apartament din municipiul Husi, strada Aleea Stadion, acolo unde existau indicii ca o persoana cunoscuta cu afec]iuni medicale, ar fi prabusita în locuinta. Pentru a intra în apartamentul situat la etajul al doilea al imobilului, pompierii au folosit o scara culisanta, dupa care au deschis un geam si au patruns. În interiorul apartamentului a fost gasita prabusita o persoana de sex masculin, în vârsta de aproximativ 65 ani. Medicul de pe ambulanta SAJ a declarat decesul persoanei, aceasta având semne cadaverice vizibile”, au declarat reprezentatii ISU.
TRIST… Profesorul Nicolae Feier, unul dintre cei mai cunoscuți profesori de Educație Fizică din municipiul Huși, a descoperit decedat în locuința sa. Chiar dacă era cunoscut cu afecțiuni medicale cronice, polițiștii susțin că fac cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat și care au fost circumstanțele în care a decedat profesorul Feier. Vestea i-a luat prin suprindere pe toți colegii săi din oraș, care și-au exprimat regretul. “Era un om deosebit și avea o calitate a lui, care îl ajuta să se remarce. Avea maniere, avea bun simț, nu se certa cu nimeni și copiii îl apreciau. Niciodată nu am auzit să aibă conflict cu cineva. Auzeam doar despre proiecte sportive, doar despre prietenii și lucruri bune. A fost găsit în această dimineață în locuință. Pe noi ne-a anunțat o colegă, cadru medical. Cel mai mare regret e că o fi murit singur în casă și, dacă o fi avut nevoie de ajutor, nu l-am putut ajuta. De asta ne pare cel mai rău. Cred că acum vreo cateva zile, soțul meu a vorbit cu el la telefon. Nu știam să fie ceva grav cu el, în privința sănătății. Avea un diabet, dar îl ținea sub control. Dacă aveai nevoie de de el, te ajuta mereu. Acesta e regretul cel mai mare, că poate a avut nevoie de ajutor și noi nu am fost acolo să îl ajutăm. Avea 65 de ani, dar nu-i dădeai vârsta. Sportul l-a ajutat să se mențină și l-a format cu mult bun simț. Dumnezeu să îl odihnească”, au spus colegii de catedră ai profesorului Feier, de la Colegiul “Dimitrie Cantemir” Huși. Vom reveni cu detalii.