TRECEREA DINTRE ANI… În municipiul Vaslui, meniul unui Revelion la restaurant a ajuns să coste mai mult decât unul de nuntă. Dacă mirii plătesc, în general, câte 300 lei – 400 lei pentru fiecare invitat, iată că acum, pentru noaptea dintre ani, vasluienii au scos din buzunar mai mulți bani. Cel mai scump meniu din oraș este la Savior, acolo unde un cuplu a trebuit să plătească 1.300 lei, respectiv 650 lei de persoană. În contul acestei sume, invitații primesc preparate speciale, băuturi și o atmosferă de petrecere. Puțin mai ieftin decât la Savior, dar tot mai scump decât la o nuntă, este și meniul de la Salonul Regal. Aici vasluienii au scos din buzunar câte 530 de lei de persoană pentru “SupeRevelionul” cu “meniu special by Chef Andrei Budescu”. În club, meniul este puțin mai ieftin, însă și mai “subțire” în ceea ce privește mâncarea: 300 lei în cazul fetelor, respectiv 350 lei în cazul băieților. Cei care nu au apucat să își facă rezervări la restaurant au la dispoziție varianta petrecerii din Piata Civică, unde nu au nevoie de rezervare și nici nu trebuie să plătească vreun ban. Spectacolul va începe la ora 22:30, iar pe scenă vor urca artiști locali și celebra Iuliana Beregoi.
Vasluienii vor putea petrece fără griji în Piața Civică, acasă sau la restaurante. Potrivit meteorologilor, vremea va fi caldă și, din păcate, fără zăpadă: “Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în nord-estul țării, dar și ușor mai coborâte în extremitatea de sud-vest. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval”, au transmis specialiștii ANM.
Atmosfera pariziană, cu cheltuială se ține: la fostul Hotel Europa, meniul de Revelion a explodat
Vasluienii care au ales să-si petreacă noaptea dintre ani la restaurant au plătit sume considerabile de bani. Spre exemplu, la Savior, adică la fostul Hotel Vaslui sau Europa, un cuplu a scos din buzunar 1.300 lei. De acești bani li s-a promis un “Revelion de neuitat”, într-o atmosferă pariziană. Iată cum sună oferta acestora: “Savior Events & Lounge organizează o seară magică: “Once upon a time… All about the Parisian Rouge”. Transformăm locația într-un cabaret vibrant, plin de emoție și stil! Invitați speciali: Trupa Modern, Formația Moldo Slavia și Sky Dance – artiști care promit momente memorabile de dans și spectacol. Fii parte din povestea noastră și sărbătorește alături de noi un nou capitol plin de strălucire!”, au transmis administratorii restaurantului. Cei care au venit în grup de minimum zece persoane au beneficiat de o mică reducere: prețul meniului a scăzut de la 650 lei la 600 lei. De o mică reducere au beneficiat și cei care au ales Salonul Regal în grupuri de minimum zece persoane: de la 530 lei meniul a scăzut la 500 lei. În contul acestei sume, invitații primesc un “meniu special by Chef Andrei Budescu, open bar alcool & nonalcool, cocktail & shot-surprise, oglinda magică, spectacol de lumini, lasere și artificii. Show de excepție – Trupa FIESTA -Bacău”.
430 lei, prețul unui meniu în restaurantul din inima Parcului Copou
CU STIL… La Restaurant Stil din Copou, prețul unui meniu este puțin mai mic decât la primele două restaurante amintite mai devreme: 430 lei/persoană. De acești bani, invitații primesc un “meniu festiv format din preparate alese, cu trei feluri de mâncare și desert rafinat; Pachet complet de bar – băuturi aromate toată noaptea, muzică live alături de Formația Tonica – pentru o seară plină de energie și distracție”. În Clubul Bliss, meniurile sunt mai “subțiri” și construite pe grupuri de patru, șase sau zece persoane. Astfel, un grup de patru persoane va plăti câte 300 lei -fete, respectiv 350 lei – băieți și va primi de acești bani o sticlă de Jack Daniel’s de 0,75 l, o sticlă de Finlandia de 1 l, o sticlă de Asti Martini de 0,7 l, patru sticle de apă plată/minerală, patru sticle de Coca Cola, o stică de suc natural, două doze de Red Bull, un platou aperitiv, un platou de prăjituri și unul de snacks-uri. Cei care nu mai prind mese pentru rezervare și vor, totuși, să vină în club în noaptea de Revelion vor trebui să plătească un bilet de 100 lei. “Dj John Ap va crea atmosfera perfectă, iar momentul culminant va fi asigurat de trupa „Sheicii”, care te va răsfăța cu ritmuri de neuitat!”, au transmis administratorii clubului.
mai spunea cineva ca a fost cand a venit turtureanu si….la 350 lei pentru cateva ore a dat un platou cu branzeturi pe care l au saltat repede ,ala trebuia lasat pe masa,l am platit doar ,polenta(ca mamaliga le sta in gat dar suna asa …exotic)care era un terci propriu zis,cu ceeafa de porc si…..proseco……dar cum erau cu masinin au baut,nu le a dat la schimb un pahar cu apa,nesimtiti!
Bai oameni buni , stati acasa, mancati,un pahar de vin bun, sarbatoriti….nu va mai dati in stamba iar apoi spuneti ca nu aveti bani……prostia nu are asemanare ……..aplicati modelulul german, suedez, elvetian…..
mai pupa ei ? se duce lumea odata si gata !
daca si umflatul ala de chef …..sa ma cac in strachina lui de analfabet
Chef Budescu 🤦🤣🤣🤣
Numai noi românii, mai facem porcarii de asta, ne destrăbălam de revelion pe bani. Nu vezi nicăieri în lume, prosti mai mari că romanii. Toți merg in piețe unde se organizează artificii și bea omu o șampanie, apoi acasă. La noi, că pe timpul lui Ceaușescu, asta era mare petrecere, revelionul 🤮🤮 Ce sărbătoriți mă, că va fut bugetarii cum vor, cu salarii de lux iar voi munciți la privat mai rău ca sclavii😯 mă cac pe revelionul proștilor, sa faceți toxiinfecție alimentară 🙏
Bugetarii au bani și se vor duce. De ex a se vedea ce e pe la munte și unde nu e deloc ieftin. Ei nu stau cu sabia deasupra capului ca angajatul din privat care de a doua azi poate sa fie anunțat ca e pe liber!
Linge blide, normal ca e hapsan!!