MASĂ TRADIȚIONALĂ… Pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în zilele de Paște, au avut parte de un meniu special de sărbători. Meniul a fost realizat în așa fel încât pacienții să guste din produsele tradiționale specifice acestei perioade.
În cea mai mare unitate spitalicească din județ, pacienții internați au avut la micul dejun, în prima zi de Paște, ouă roșii și cozonac, pe lângă meniul obișnuit. La prânz, pacienții au fost serviți cu supă de pasăre cu tăiței de casă și sărmăluțe tradiționale cu mămăliguță. Pacienții au avut în meniul de Paști și piftie de pasăre, friptură de porc cu piure și salată de varză, drob de pui și pască. „Cei 250 de pacienți internați pe perioada Sarbatorilor Pascale în unitatea noastră s-au bucurat de un meniu special de sărbători, care să-i ajute să depășească mai ușor absența din sânul familiei”, a declarat Ana Rinder, managera SJU Vaslui.