spot_img
spot_img
8.5 C
Vaslui
22-nov.-2024
spot_img
spot_img

Inventia bârlãdeanului Adrian Rosca, cãutatã de Armata Românã! (FOTO)

- Advertisement -

NOUTÃTI… Adrian Rosca din Bârlad, inventatorul sistemului RosMar Hreasca, vine cu noutãti foarte interesante despre aceastã inventie. Pe 15 martie, ea va fi prezentatã Armatei Române, la sediul C.N. Romtehnica S.A.  din Bucuresti. „Pe baza inventiei mele RosMar Hreasca, România poate construi acum cel mai performant vehicul off-road din toate timpurile.”, spune Adrian Rosca. Acesta a afirmat cã de curând, împreunã cu primarul Bârladului, Dumitru Boros, a avut o întâlnire cu unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri români. Acesta, mare iubitor al Bârladului, ar fi repetat de câteva ori:” Inventia asta e genialã. Este simplã si genialã”, iar Rosca sperã ca afaceristul sã-l ajute sã construiascã primul sistem RosMar Hreasca.

Adrian Rosca, inventatorul unui interesant sistem denumit RosMar Hreasca ar putea revolutiona domeniul auto, dacã ar fi aplicat tuturor categoriilor de vehicule.. Iatã încã o datã prezentarea acestui sistem mult mediatizat, fãcut de inventator.

„Sã ne imaginãm cã peste un vehicul se toarnã sute de metri cubi de pãmânt sau de zãpadã. Ei bine, vehiculul va iesi din acea capcanã, datoritã metodei noi de deplasare. Se ia acelasi vehicul si, fãrã nicio modificare, va dezvoltã forte de 6g. Acest lucru este foarte important. Producerea de forte g, adicã de inertie masivã, va muta întreaga omenire la alt nivel. Conform teoriilor lui Einstein, Câmpul Gravitational este echivalent cu Câmpul Inertial. Mentionez cã omenirea se aflã acum la nivelul de 5,5 g. Pentru prima datã, România va construi vehiculul de 6g, cu pilot la bord. Pasul urmãtor este producerea de 30g, pe acelasi vehicul, dar fãrã pilot. De fapt, aici intervine eliminarea definitivã a rotii motrice de pe vehiculele lumii, indiferent de complexitatea  acelei roti motrice. Se stie cã gravitatia Soarelui este de aproximativ 28g. Albert Einstein a demonstrat cã gravitatia puternicã a Soarelui curbeazã lumina. De asemenea, a demonstrat cã gravitatia dilatã timpul. Cu modestie, la întâlnirea mea cu Armata, voi vorbi câteva minute si despre ce nu a putut vedea Einstein în 1915. Aceste lucruri sunt extraordinare pentru toatã omenirea. Se va vedea cã vehiculul românesc care va produce 30g, va începe sã dilate timpul. De asemenea, acelasi vehicul, cu mici modificãri, va produce antigravitatie. Îi rog pe cititorii dumneavoastrã sã scrie pe Google <<Goede award>>. Acolo vor vedea unde se aflã omenirea acum. De asemenea, acelasi vehicul românesc de 30g, se va duce si în teleportare. Dar, fãrã a întrã în detalii, teleportarea nu va fi fãcutã mutând moleculã cu moleculã, ci altfel.  Inventia româneascã RosMar Hreasca foloseste prisme de blocare, la orice fel de sol. Dar, se va vedea, la peste 30g, vor apãrea prisme de blocare gravitationale care vor duce la performante uluitoare ale vehiculelor lumii. Preconizez cã aceastã inventie va duce la aparitia unor noi jocuri sportive, datoritã inertiei masive pe care o  produce instantaneu. Nu ascund cã, dacã am pune în practicã aceastã inventie la Bârlad, pot apãrea lejer mii de locuri de muncã. Explicatia e simplã! Se face un prototip de masinã si se aseazã pe asfalt. Performantele uluitoare ale acestei masini românesti vor atrage, la Bârlad, cei mai mari constructori auto ai lumii. Aceastã masinã va fi si cea mai putin poluantã de pe Pãmânt. Dar, am mai spus asta, performantele acestei masini barladene vor fi teribile,precizeazã Adrian Rosca.

„În  Bârlad sunt foarte multi meseriasi care au lucrat la IRB, FEPA, etc. Din punctul meu de vedere se poate închega usor o fabricã auto la Bârlad. De curând, împreunã cu domnul primar Boros, am avut o întâlnire cu unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri români. Acesta, mare iubitor al Bârladului, a repetat de câteva ori:”<< Inventia asta e genialã. Este simplã si genialã>>. Cu onestitate, va spun cã atunci când am dat mâna cu acest om deosebit, privirea lui de domnitor, gen Vlad Tepes, m-a scanat într-o clipã. Un tip foarte rezervat, cu o uitãturã deosebitã si extrem de inteligent. <<Da, eu detin mai multe masini de teren. De multe ori am rãmas blocat în noroi adânc. Dar asta, târându-se, va depãsi orice fel de obstacol>>. La întoarcere, primarul Boros mi-a spus:<< Domnule Rosca, ceva îmi spune cã acest om va veni alãturi de noi. >>. Zilele astea ne vom întâlni iar cu acest uluitor om. Poate cã ….  Deocamdatã, astept întâlnirea istoricã de vineri, 15 martie, cu reprezentantii zonei de Cercetare-Dezvoltare a Armatei Române. Sper sã auzim numai de bine”, a spus Adrian Rosca.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Domnul Adrian Rosca trebuie sa stie ca acceleratia nu este o forta, este doar o componenta a fortei. Acceleratia arata cat de multa forta sau energie se injecteaza sau se elimina in unitatea de timp dintrun sistem, dintro masa. Domnul Rosca mai trebuie sa stie si ca omul nu suporta acceleratii mari, care ii pot fi chiar mortale. Mai mult chiar, domnu Rosca mai trebuie sa stie ca nici chiar corpurile anorganice nu suporta acceleratii mari si se pot dezintegra, se rup lagaturile dintre atomi sau molecule. Altfel spus, scade rezistenta materialelor. Asa se si explica penetrarea blindajelor de catre proiectile numai la viteze foarte mari. Ii dau o sugestie: sa caute sa deschida drumul unui vehicul punand inaintea lui un camp. Acest camp trebuie sa si inconjoare intreg vehiculul. Daca gaseste acest camp, inseamna ca a creat un ozeneu si L-a apucat de Dumnezeu de un picior. Nu ar fi primul om, dar s-ar putea mandi si dumnealui, daca descopera crearea campului.

    • E bine că dvs a-ți lămurit situația,el era foarte prost,adus de la coada vacii și nu știa nimic,poate nici clasa 1 nu a făcut-o,nu?Dar e bine că datorită inteligenței suoerioare a dva el va putea știi cu ce se mănâncă mecanica!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.