spot_img
spot_img
2.9 C
Vaslui
24-ian.-2025

Echipa din fruntea ISJ Vaslui, Botan-Huiban trebuie sã-si dea demisia! Judetul, codas la Evaluarea Nationalã: rata de promovabilitate – 59,8%, cea mai micã din tarã!

- Advertisement -

INCOMPETENTI…Rezultatele foarte slabe la Evaluarea Nationalã, înregistrate în Vaslui sunt explicate de oficialii de la Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui, printr-o retoricã absurdã. Acestia spun cã situatia socio-economicã precarã a judetului ar influenta si situatia din învãtãmântul vasluian. Adicã, dintr-o datã un politician, cum este Andrei Huiban, inspectorul scolar adjunct spune cã situatia dezastruoasã a economiei, conduce implicit la plecarea pãrintilor în strãinãtate la muncã, iar copiii rãmân ai nimãnui: „Este o problemã foarte serioasã care tine de familie. Dacã ai o ratã destul de mare a familiilor monoparentale sau a copiilor cu pãrinti plecati la muncã în alte judete sau în strãinãtate, atunci si rezultatele copiilor vor avea de suferit. Nefiind pãrintii lângã ei, copiii sunt distrasi. Unii nu mai ajung la scoalã, altii ajung nepregãtiti”. Auzind explicatiile acestuia, nu putem sã nu remarcãm dubla viziune a adjunctului ISJ. Ca inspector scolar, Andrei Huiban dã vina pe situatia economicã a judetului Vaslui pentru rezultatele dezastruoase de la Evaluarea Nationalã. Dar oare cui îi apartine vina pentru cã suntem cel mai sãrac judet din tarã? Cine se face vinovat cã zeci de mii de pãrinti din Vaslui sunt nevoiti sã ia drumul strãinãtãtii pentru a le putea pune o pâine pe masã copiilor? Andrei Huiban, omul politic, cu sigurantã ar spune cã nu baronii locali, care obisnuiau sã-si încarce portbagajul cu sute de mii de euro din spãgi, sunt vinovati. Important de precizat este cã adjunctul ISJ este si membru PSD, partid care l-a numit în functia de inspector scolar adjunct si care l-a trimis în Consiliul Local Bârlad. Tot membru PSD este si Cristiana Botan, inspectorul general. În urmã cu douã luni, amândoi au apãrut în clipuri electorale, îndemnându-i pe vasluieni sã-i voteze pe candidatii PSD, pentru cã acestia „sprijinã în permanentã performanta în educatie si dezvoltarea judetului Vaslui”. Atât de mult sprijinã social-democratii (valabil si în cazul celorlalti politicieni) dezvoltarea judetului încât vasluienii vor fi, în continuare, nevoiti sã plece peste hotare pentru a-si face un rost în viatã.

Judetul Vaslui a înregistrat cea mai scãzutã ratã de promovare la Evaluarea Nationalã din ultimii ani. Dacã în 2023 aceasta era 63,7%, în 2022 era 77,09%, iar în 2021 – 66,3%, anul acesta este de 59,8%, cu 14,6 procente mai micã decât media nationalã – 74,4%. Astfel, Vasluiul se aflã la coada clasamentului cu cele mai mici rate de promovare, alãturi de judetele Cãlãrasi – 60,4%, Caras-Severin – 63,8% si Mehedinti – 63,9%. Cele mai mari rate de promovare au fost înregistrate în Bucuresti – 88,3%, Cluj – 85,9% Brãila – 80,3%, Prahova – 80,2% si Galati – 79,1%.

Adjunctul ISJ invocã faptul cã în judetul Vaslui pãrintii nu au investit bani în meditatiile copiilor

Rezultatele erau previzibile, dacã ne uitãm la notele obtinute de elevi la Evaluarea Nationalã din luna februarie, când mai bine de jumãtate dintre acestia nu au reusit sã obtinã medii peste 5. Rata de promovare a fost de 47%. Acum a crescut la 59,8%. „Nu sunt rezultate care sã ne bucure. Nu pot sã spun cã nu le anticipam. Într-o oarecare mãsurã ne asteptam, adicã stiam cã nu vor fi rezultate care ne vor plasa în prima parte a clasamentului. Cât puteau sã mai acumuleze de la simulare si pânã acum astfel încât sã obtinã note foarte mari? Era nerealist sã gândim în acesti termeni”, a declarat adjunctul ISJ, Andrei Huiban. Întrebat care sunt explicatiile pentru aceste rezultate, acesta a invocat pandemia, mediul familial si situatia economicã a judetului Vaslui: „Sunt rezultate obtinute de elevi care au trecut prin pandemie, care nu au beneficiat de cea mai bunã pregãtire, de un mediu familial suportiv, sunt produsul unui proces de educatie care a început la clasa pregãtitoare si s-a terminat cu examenul de clasa a VIII-a. Dacã ne uitãm mai atent la aceste rezultate si coroborãm cu anumite fenomene sociale, cred cã putem sã ajungem la niste concluzii. Sã nu ne ascundem, existã un sistem de pregãtire în paralel. Haideti sã ne uitãm la judetele cu cei mai mari indicatori socio-economici si vom consta cã tot acolo s-au obtinut cele mai bune rezultate. Unde sunt foarte multi bani, sunt si foarte multi elevi care trec prin acest proces paralel de pregãtire pentru examenul national. În judetul Vaslui, pãrintii nu sunt la fel de potenti finaciar ca cei din Bucuresti sau Cluj. Mai mult decât atât, pãrintii din Bucuresti îsi gãsesc acolo un loc de muncã. Pãrintii din judetul Vaslui nu îsi gãsesc întotdeauna un loc de muncã în judet si trebuie sã plece fie în alte judete, fie în strãinãtate. Dacã nu ai pãrintele lângã tine, acasã, ca sã te verifice, oricât de eficient ar fi sistemul de învãtãmânt sau profesorii, nu se poate sã obtinã maximumul din potential”, a explicat adjunctul ISJ Vaslui.

Când politicul intervine în învãtãmânt…

În urmã cu douã luni, atât inspectorul general Cristiana Botan, cât si adjunctul Andrei Huiban, au apãrut în clipuri de promovare PSD, sustinându-i pe candidatii partidului. „Îl votez pe domnul Ciprian Trifan la presedintia Consiliului Judetean, un om care a sprijinit si sprijinã în permanentã performanta în educatie si dezvoltarea judetului Vaslui”, spune Andrei Huiban într-un clip de promovare.

Rata de promovare ne situeazã pe ultimul loc: avem cu 14,6% procente mai putin decât media nationalã

DEZASTRU… În judetul Vaslui, 40,2% dintre elevi nu au reusit sã obtinã media 5. Rata de promovare ne situeazã pe ultimul loc: 59,8%, cu 14,6% procente mai putin decât media nationalã (74,4%). Nu s-a obtinut nicio medie de 10, iar note maxime au fost doar nouã – sapte note de 10 la Matematicã si douã note de 10 la Limba si literatura românã. Surpriza din acest an vine de la scolile bune din oras, care nu au excelat la Evaluarea Nationalã. Scoala Gimnazialã „Elena Cuza” Vaslui, care a avut sase sefi de promotie cu media 10, are acum, la acest examen, doar cinci medii peste 9, mai exact între 9,12 si 9,67. O altã scoalã bunã din oras, „Alexandra Nechita”, are doar patru medii peste 9. Clasa de gimnaziu de la Liceul „Mihail Kogãlniceanu” se mentine în top, cea mai micã medie înregistratã aici fiind 7,10. Unitatea de învãtãmânt a înregistrat, de asemenea, douã note de 10, ambele la Matematicã. La Colegiul „Gh. R. Codreanu”, s-a obtinut o notã de 10 – tot la Matematicã, iar cea mai micã medie a fost 6,20. Cea mai mare medie din judetul Vaslui este 9,92, în cazul unui elev de la Scoala Gimnazialã „Constantin Parfene” Vaslui, care a luat 9,85 la Limba si literatura românã, iar 10 la Matematicã. A doua cea mai mare medie este 9,90 si a fost obtinutã de doi elevi, unul de la Colegiul National „Gh. Rosca Codreanu” Bârlad – 9,90 la ambele probe, iar celãlalt de la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi – 9,80 la Limba si literatura românã si 10 la Matematicã. Pe locul IV în ierarhia judeteanã se aflã un elev de la Scoala „Constantin Parfene” (media 9,87), pe locul V – un elev de la Colegiul „Cuza Vodã” Husi (9,85), iar pe locul VI, un elev din mediul rural, mai exact de la Scoala „Sfântul Andrei” Tãcuta (9,82)

Scoala „Constantin Parfene”: 20 de medii peste 9

O simplã analizã asupra notelor obtinute de elevii vasluieni la Evaluarea Nationalã ne aratã cã, anul acesta, foarte putini au reusit sã obtinã o medie de 9. La Scoala „Stefan cel Mare” Vaslui, spre exemplu, din 108 de elevi înscrisi la examen, doar nouã au reusit sã obtinã o medie peste 9, cea mai mare fiind 9,67. O altã scoalã bunã din oras, „Mihai Eminescu”, are doar opt medii de peste 9, cea mai mare fiind 9,55. Nici în Bârlad situatia nu stã mai bine. Scoala Gimnazialã „George Tutoveanu” a avut 99 de elevi înscrisi, iar dintre acestia doar sase au reusit sã obtinã medii peste 9. Cel mai bine în clasament stã Scoala Gimnazialã „Constantin Parfene”, care a înregistrat cele mai bune rezultate: are 20 de medii peste 9 si trei note de 10, una la Limba si literatura românã si douã la Matematicã. Din cei 90 de elevi înscrisi, un elev a lipsit si sapte elevi au luat sub media 5.

Cele mai mici note, în mediul rural

Cea mai micã notã la Evaluarea Nationalã a fost 1, în cazul unui elev de la scoala Gimnazialã Pogana, care nu a rezolvat niciun exercitiu la examen, astfel cã nu a primit decât punctul din oficiu. În unele scoli din mediul rural, niciun elev nu a reusit sã ia peste 5 la examen. În satul Untesti, spre exemplu, din cei 13 elevi înscrisi, doi au absentat, iar ceilalti au obtinut medii mai mici de 5, cea mai mare medie fiind 4,37. În Trestiana, aceeasi situatie: patru elevi înscrisi, iar dintre ei niciunul nu a luat mai mult de 4,25. În Ibãnesti, din 15 elevi înscrisi, trei au absentat, unul singur a obtinut media 5,37, iar restul, sub 5. Note mici s-au înregistrat cu precãdere în mediul rural, însã acestea nu au lipsit nici din mediul urban: un elev de la scoala „Iorgu Radu” a obtinut media 1,47, iar un alt elev, însã de la scoala „Principesa Elena Bibescu”, a obtinut media 1,77.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

37 COMENTARII

  1. Uite așa se întâmplă când profesorii se prostituează în partide politice, și nici nu iese nimic din dihănii, exact ca prostituatele din stradă, se mulțumesc cu multă dragoste, iubire, futaiuri, multe numere demențiale!?, în rest, nu au coloana vertebrală!

  2. Si in invatamant se aplica zicala: „piata regleaza pretul” daca am bani o sa arat ca am si urmasi cu carte. Si atunci copii profita si merg la scoli unde nu fac fata (lasa ca rezolva neamurile) si uite asa,,,se ajunge ca vine urmasul la scoala max. O luna… iar saracu profu.e fortat de sefi sa fie trecut clasa. Vreti nume de elevi si prof. … sint multi .. si nu incap.. aici… si de aici.. rezultatele slabe la evaluari..

  3. Băi ăștia de la VN de ce ați șters comentariul în care se spunea că s-a copiat la centrul de examinare de la scoala Constantin Parfene?
    Pe cine a deranjat ?
    Luați aminte si verificați că anumiți elevi care nu au trecut de media 7 la matematică și/sau română în perioada clasei a 8 – a , au luat note peste 9 sau chiar peste 9.50 la evaluarea națională doar pentru că în sălile de examen s-au făcut lucrările la comun !

  4. Cu siguranță, școala are lipsuri, iar profesorii sunt oameni, cu bune și cu…mai puțin bune. Nu este scuzabil! Dar, din păcate, doar școala nu poate singură să facă față unei societăți care ignoră educația. Cum să educi un copil pe care familia nu l-a educat, pentru care școala este doar un cuvânt fără importanță? Familia trebuie responsabilitată! Da, elevul nu ar trebui „pregătit ” pentru examene. Școală se ocupă de pregătirea elevului, dar părintele susține copilul și îl determină să fie interesat de școală. Pentru performanță, da, să faci pregătire e OK. Putem sa schimbăm inspectorii săptămânal, până nu responsabilizam familia, în fapt și nu doar pe hârtie, nu vom avea rezultate!

  5. De ce numai cei doi să-și dea demisia?
    Catanescu e cea mai veche în “bransa”! Ea e cheia ei lacata acolo, inspectorii de română și matematica au fost puși de liberali, unul a dezertat înainte de olimpiadele naționale știind ca va veni dezastrul. Betty e șefa proiectelor PNRAS în care se pregătesc de zor elevii din rural, toată echipa galbenă de la ISJ lucrează de 3 ani în aceste proiecte, aproape toți directorii sunt promovați de Catanescu la concursurile organizate de ea.
    Toți, dar absolut toți trebuie schimbați! Toată echipa ISJ și toți directorii incompetenți!

  6. De ce să-și demisia, pt. că nu le place cartea acestor generații de copii, pt. că li se dau diferite burse, bani, pt că nu mai au bunul simț, vorbesc de unii dintre ei, iau la mișto pe profesori, fumează, beau,se droghează, se bat, jignesc. Părinți care nu le-au plăcut cartea nici lor și nu le place nici munca…..asta este generația de copiii și părinți …. copiii și părinții lor se cred cineva iar atunci când le spui adevărul vai de noi se supără…acei părinți care nu știu nici să scrie..și stau la jocuri de noroc și prin crâșmă……

  7. Tot anul școlar au promovat și susținut olimpiadele scolare și concursurile. Dar, în clasa nu sunt numai copiii performanți….au demonstrat ca sunt mai importante adeverințele pentru gradația de merit decât progresul școlarilor de rând.

    • Cine posteaza aproape zilnic rezultatele la olimpiadele scolare? Madam Botan. Cine sustinea in campanie pe Trifan pentru ca sustine invatamantul? Madam Botan. Sunt sigur ca printre multi elevi care nu au luat media 5 se gasesc si elevi „participanti la olimpiade” , olimpiade cu sute de participanti, unii semianalfabeti, pentru care CJ a alocat sume uriase.

  8. Partidul cu majoritate la Consiliul judetean decide echipa ISJ. si cum, PSD e cistigator,seful PSD e din Bărlad.. e clar ca bîrladenii vor fi majoritari in echipa ISJ.De ce credeti ca nu au mai fost concursuri pentru inspectorii scolari? Poate se gindesc sa puna șef un rrom.. ca sint parteneri fideli..si de ce nu …stie sa scoata bani din piatra seaca..pt. pregatirea elevilor defavorizati..

  9. La Vetrisoaia profesorii au fost foarte Ocupați cu campania electorală decât cu pregătirea copiilor pentru examenul de capacitate.Ba chiar au făcut copiii și câte un bănuț prin prezenta lor in jurul candidatului PSD Corneliu Stanga,care nu a ezitat nocivi clipa sa scoata bănuții din buzunar deși era împotriva legii sa folosească minori in campania electorală și sa mai dea și mita. Recunoștință D nei profesor Dobrea și dnei profesor Tabus, care au obligat copiii din școala sa participe in campania electorală.

  10. Ne place sau nu, adevărul e că-n județul Vaslui s-a răsturnat căruța cu proști și/sau leneși (uitați-vă cum arată județul nostru față de altele! E sesizabilă diferența între zona de sud si Moldova, între Transilvania si Moldova. E același impact ca atunci când treci granița dinspre vest în România). Nu cred că profesorii nu-și fac teaba, cel puțin în urban, dar elevii fie nu depun efort suficient, fie nu sunt capabili (româna si matematica e grele!!!😀). Pregătirea în privat (90 de minute) nu poate acoperi lipsa pregătirii pentru cele patru ore de la școală, ci doar completa! Dacă elevul e loază, nu-l ajută nicio pregătire în privat!

  11. Sigur, dar ca sa transferi un copil de nota 10 de la un liceu la altul, „trebuie sa stie domnul Buzatu…” ca de, nu suntem noi slugoi instruiti ?
    Rusine baaaaaa, ati distrus judetul asta si din pacate nu se schimba nimic.

    • Asa este. ISJ Vaslui a perfectat transferurile pe pile. Si va ofer argumentele. Cel mai bun exemplu este cum au ajuns la clasa specială de gimnaziu de la LMK elevi fără să susțină examenul.
      Copilul meu nu a reusit anul trecut să obtină nota necesara pentru a fi promovat in clasa a V-a la LMK. Pentru noi ca parinti a fost un semnal cat se poate de clar ca nu este suficient de pregatit pentru acea clasa. Si poate ca a fost mai bine asa, caci la gimnaziul unde a ramas a avut rezultate excelente.
      Dar stupoarea si revolta au fost maxime cand am aflat ca in timpul anului scolar ISJ Vaslui a aprobat transferul la clasa a V-a de la LMK a unor elevi care nu au susținut examenul de admitere din vara. Cum să iti bati joc de niste copii in asemenea hal.
      Pentru ce au mai organizat examen de admitere daca pilele oricum le introduc ISJ pe usa din dos. Cum se simt elevii care au invatat pentru acel examen cand vad ca altii ajung in aceeasi clasa fara sa fi sustinut examenul. Dar cei care au ratat la mustata admiterea?
      Domnule Huiban, ne puteti explica?

  12. „Rezultatele vor avea de suferit”?
    Da’ ce ti-i si cu retorica asta, mai, nene! Rezultatele sufera sau… sunt afectate, juniorule! Eh, in polica merge! „E” multi prosti care nu „vede”
    Da’, n-ai cu ce, nene!

  13. Generațiile dltrecut nu mai făceau meditații că sa promoveze examenele naționale pentru că SCOALA era SCOALA. Ar trebui testați profesorii și plătiți după rezultatele elevilor. Profesorii vin la ore cu de a sila și nu se mai implica in actul didactic. Acum, văzut profesorii ai căror elevi nu au promovat și luate măsuri cu aceștia. Nu copiii și profesorii sunt vinovați

  14. Fiecare profesor își face meseria. Mereu au existat verificări periodice, dar va încăpățânați sa împroșcați. Probabil e ceea ce știți sa faceți mai bine. Spuneți adevărul și lăsați troaca: copiii nu mai învață, nu mai sunt motivați. Vina este în principal a lor, apoi a părinților, a profesorilor, a sistemului. Dacă lucrați la articol, vă interesați câți dintre cei cu medii mici au fost și la pregătire în privat. Cred ca ați fi mirați sa aflați că mulți dintre ei.

    • La ce rezultate au obtinut elevii la Evaluarea Nationala corect ar fi ca si profesorii sa isi ia salariul intr-un procent egal cu cel de promovabilitate la examen. Daca in privat salariul este direct proportional cu performanta la stat de ce sa fie rasplatita lenea, indolenta, incompetenta si prostia cu salarii uriase, gradatii de merit, tichete de vacanta samd?

  15. Dar un bilant cu rezultatele obtinute de rromi ,pe cind va aparea.. ca au fost si sint in curs, pregatiri prin proiecte de miliarde. Sau la ei nu se face bilant ca rromi sint categoria speciala de votanti. Cindva rotatia cadrelor/ functiilor era bine venita…

  16. Se cheltuiesc sume uriase pentru a pregatii forta de munca / specialisti pentru straini. Cu ce e vinovat ISJ? cu ce sint vinovati profesorii .. cind marea majoritate a elevilor vin la scoala pentru niste banuti da ti de stat… „si cind mau vezi si ce averi au facut niste persoane fara studii” la ce sa te mai chinui cu cartea.. ca tot dincolo ajungi.

    • Foarte multi profesori sunt praf, habar nu au de materia predata.
      Programa e depasita si neadaptata la fel ca intregul invatamant.

      Totusi, va intreb, cand vreodata au iesit dascalii sa protesteze pentru altceva decat pentru BANI?!

      • Corect ! Acum li s-au facut salarii mari(intre 8000-10000 lei, si uneori chiar mai mult), dar prestatia lor la clasa este minima. Cu siguranta nu-si merita aceste salarii. Intra la ora dupa 10 minute, ies cu zece minute inainte ca au mult de fumat si barfit! S-au format la nivelul scolilor fel de fel de grupuri(bisericute), care numai despre problemele scolii nu discuta! Exista profesori care au cate doua sau trei specializari și pe care, culmea, le si predau dar cu o prestatie care lasa foarte mult de dorit! Adica mai bine spus le predau elevilor slaiduri de pe internet, fara justificare din stiinta lor de profesor. Pentru ca majoritatea profesorilor nu sunt in stare sa-si sustina la clasa o disciplina, dar ce sa mai vorbim de alte doua? Iar elevii cum vreti sa fie? Dupa chipul si asemanarea profesorilor!Elevilor le convine aceasta situatie, cel putin la gimnaziu, pentru ca vin la scoala pentru a socializa intre ei, pentru a se plimba, pentru a se odihni in banca, nici intr-un caz pentru a invata ceva. De aceea rezultatele dezastruoase care s-au obtinut anul acesta. Dar stati sa vedeti ce va urma !

  17. Se cauta numai motive de birfe la adresa dascalilor. Nu mai este valabila zicala ” ai carte ai parte” pe cei care au desfiintat locurile de munca pe parcursul a 34 de ani de ce nu le luati pensiile? Acum si cel cu facultati si cel cu 4 cls. In unitatile private au acelasi salar.si atunci.. undei interesul elevului/ absolventului. Cei agatati politic.. mai gasesc locuri de munca cf. Studiilor in rest… afara…la munci..

  18. Școală se face în privat, pe banii părinților. Profesorii nu-și mai dau deloc interesul la clasa. Înainte se mai făcea pregătire suplimentara la școală. Adio! Doar în privat, cu 200 lei ședința! Așteaptă doar ziua de salar când încasează peste 8000 lei et lunar. Și mai fac scandal ca pierd tichetele de vacanta etc. Vor doar drepturi și atat

  19. Auzi- ” că nu s-au pregătit în privat” .
    Da la ce plătim atâtea impozite, la ce ii mai trimitem la școală, dacă ei trebuie să se pregătească in particular pentru un examen de nivel mediu? Deci că să înțelegem,dacă nu vrem ca copilul sa fie culegător de căpșuni , trebuie sa scoatem banii pentru pregătire ?
    Și aia de fac subiectele , zici că sunt mâna în mână cu ăștia de nu fac la clasa ,dar fac la pregătire.

  20. Interesant ar fi sa ne imaginam cat ar fi luat Cătăneasca la evaluarea asta, eminenta maro a lui Tataru si pnl. Cauza sunt directorii pusi politic de Tararu securistu’ si Onofrei contopistu’ pe cand actualii inspectori generali nu erau inca prin ISJ. Acei directori ar trebui sa verifice profesorii la clasa si ce pregatire pentru examenele nationale fac. Restul e cancan jurnalistic scris de repetenti.

    • Cred că, de fapt, rezultatele sunt și mai dezastruoase, dacă avem în vedere că s-a mai copiat pe grile, mai ales la mate, iar la română corectarea s-a făcut destul de lejer (conform instruirii ministerului). În plus, unde sunt note mari, e meritul pregătirilor în privat, nu al școlilor (3, 5, 4, 6, LMK); sunt copii care fac pregătire de la clasa a 5 a, care au făcut la mate cu doi profesori in clasa a 8 a (să ne aducem aminte de clipurile filmate după examene la porțile a două școli) și asta se întâmplă de ani de zile. De ce s-a ajuns în această situație e altă problemă, care are cauze multiple. Sistemul e prost, pentru mulți copii se rupe filmul de la clasele primare, pentru că părinții nu știu să-i ajute, iar ce se face la școală nu e suficient. Declinul se accentuează pe gimnaziu, când numărul părinților capabili să-și ajute copilul scade, iar situatia financiară permite doar câtorva investirea în meditații. Așa ajungem la o promovare ca cea de anul acesta.

  21. Stimabile Andrei Huiban, argumentele dumitale sunt contrazise de CJRAE care nu mai tarziu de ieri a prezentat un studiu care, se sa vezi, ii vizeaza taman pe copiii cu parintii plecati in strainatate. Ia pune dumneata mana sa il citesti. Oamenii aia au chestionat cateva mii de copii din intreg judetul, au cules date din toate scolile si vin cu informatii concrete, nu filosofii ieftine.

    Sa va fie rusine! Acum invocati saracia? Mult tupeu mai aveti!

    • E plin ISJ-ul de politruci semianalfabeti!! Doamna Mârlan ,etc. Bună prietena a doamnei Botan. Asta spune multe despre nivelul doamnei inspector general. Ar trebui schimbata toată garnitura de inspectorii. Ar trebui luați la întrebări și inspectorii de matematică și de limba română. Ii știe cineva?

      • Sigur! Dar cine s-o faca? Se tin de scaunele alea prea strans! Cat a tanjit Huiban dupa asa o functie, el se vede Dumnezeu pe pamant, dar doar el se vede! Un libidinos si un frustrat !Echipa ISJ este plina de incompetenti, slab pregatiti pentru a ocupa asemenea functii! Nu cunosc legile, nu stiu sa-ti dea o informatie pentru ca habar nu au ! S-au trezit pe scaunele alea minati in lupta de partid, nu ca ar fi competenti! Va dati seama, Todireasa inspector pe management ! Iti vine sa fugi cand auzi asa ceva! Lupu, alt inspector facut la apelul de seara, Lungu pe proiecte europene, iar ea habar nu are cand o intrebi ceva! Astea sunt cateva exemple. Iar Botan…care si ea s-a plimbat de la un partid la altul! Si cand o vezi acum cat de mult iubeste ea PSD-ul!
        Urmariti linkul de mai jos! Ce treaba are invatamantul cu politica si cu ce voteaza ei?Dezgust total fata de aceste personaje!
        https://www.facebook.com/share/v/79Wo4AFQKSvgbkuV/?mibextid=WC7FNe

        • Ha, ha, ha…. „sustin Ciprian Trifan, omul care a sprijinit performanta in educatie”. Curat, performanta in invatamantul vasluian. Bai Huibane, tu te auzi ce spui? Mai ai mult de lins pe la partid? De fapt mai ai mult, doar esti odrasla altui politruc care toata viata a stat numai prin functii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.