O ziaristã din Vaslui a publicat o carte în care denuntã statul italian
LANSARE Cartea publicatã de jurnalista noastrã, Pulpan Genoveva Izabela, se numeste „Bambini costretti al silenzio e madre perseguitate dalla giustitia”, în traducere „Copii obligati la tãcere si mame persecutate de lege”.
Într-o zi cu semnificatie deosebitã pentru copii, în 20 noiembrie, de Ziua Internationalã a Copilãriei, în sala Consiliului de la Primãria din Napoli, autoarea a fãcut prezentarea cãrtii. Despre carte si despre autoare a vorbit Asesorul pentru Politice Sociale din Napoli, lãudând ideea jurnalistei noastre, dar putin reticent, pentru cã în carte se vorbeste exact de afacerile murdare ale asistentilor sociali.
O carte care demonstreazã cum sunt sustrasi copiii familiilor bune, pentru afaceri de miliarde
Cartea cuprinde 208 pagini care demonstreazã cum 30 de mii de copii pe an sunt sustrasi familiilor, în special celor române, pentru un volum de afaceri de 1 miliard de euro pe an. Pentru un copil sustras unei familii pe motive inventate de asistentii sociali, familia unde sunt deportati copiii primeste de la 150 la 500 de euro pe zi! Nu trebuie sã fii o familie fãrã venituri sau sã faci uz de droguri, de alcool, e suficient numai cã te-a ochit o asistentã socialã, si în putin timp, dupã toate inventiile, te trezesti cã vine sã-ti ia copilul din somn împreunã cu 14 politisti, si sã ti-l ducã într-o casã unde familia nu înseamnã nimic!…
Un kilogram de copil costã mai mult decât un kilogram de heroinã
Un senator italian, Antonio Guidi, a declarat cã în Italia „un kg de copil costã mai mult decât un kg de heroinã”, referindu-se exact la banii care ies pe spatele copiilor nevinovati din dorinta asistentilor sociali care au putere absolutã, fiind delegati în Italia de judecãtori pentru a aduce în Tribunal „relatii”despre familii. Copiii, dupã ce sunt sechestrati de serviciile sociale, sunt deportati in case unde traiesc o viatã de calvar. Cartea reproduce si textele despre stirile ce vorbesc de investigatiile Gãrzii de Finante care descoperã gravele abuzuri asupra minorilor.
Autoarea demonstreazã obiectivul umanitar al cãrtii
Orice carte are un pret pentru cã orice autor trebuie sã câstige; scriitorii trãiesc din asta, evident. Ziarista noastrã nu vrea sã câstige, vrea sã dea posibilitatea tuturor mamelor sã poatã citi aceastã carte: „cartea este dedicatã si mãmicilor care abia reusesc sã supravietuiascã împreunã cu micutii ei…cum pot eu sã-i cer pe o carte chiar si 1 euro unei mame care trebuie sã se gândeascã mai întâi la mâncarea pentru copiii ei? Cartea aceasta cuprinde multe sfaturi pe care, dacã mamele le citesc, stiu ce trebuie sã facã, ce trebuie sã evite ca sã nu aibã nefericirea de a-i fi înlãturat copilul; un om informat este pe jumãtate salvat”…
Propunere de lege care include limitarea puterii asistentilor sociali
Autoarea, din dorinta de a da o solutie acestei macabre probleme, la sfârsitul cãrtii face o propunere de lege. Aceastã lege, în mod normal, conform Constitutiei Italiane, ar putea sã fie promovatã prin „vointa poporului”dacã adunã semnãturile cerute de lege.