spot_img
spot_img
0.9 C
Vaslui
27-dec.-2024

Astãzi este Ziua Portilor Deschise la Cinematograful„Victoria” si Centrul de Revitalizare si Loisir din Bârlad

- Advertisement -

NU RATATI Bârlãdenii sunt invitati la Ziua Portilor Deschise, pe care Directia de Administrare a Pietelor, Parcãrilor si Cimitirelor (DAPPC) o va organiza astãzi, 16 septembrie, când se împlinesc doi ani de la darea în folosintã a celor douã investitii. Bârlãdenii se vor bucura de o avanpremierã nationalã a filmului “Un pas în urma serafimilor” , care va fi lansat oficial în România pe 22 septembrie. Filmul spune povestea lui Gabriel, un adolescent care îsi doreste sã devinã preot si intrã într-un seminar teologic ortodox.

Centrul de Revitalizare si Loisir si Cinematograful „Victoria” sunt obiectivele care îsi vor deschide larg portile astãzi, 16 septembrie, între orele 10:00 – 22:00, ocazie cu care la cinema se vor putea viziona filme în mod gratuit pe durata întregii zile (în limita locurilor disponibile), iar la Centrul de Revitalizare si Loisir se vor prezenta serviciile si se va putea testa aparatura din dotare. Programul de filme de la cinematograf este urmãtorul: dimineatã, la 10:00 si la 12:00 organizatorii îi au în atentie pe cei mai mici, cãrora le-au pregãtit douã animatii foarte îndrãgite de copii. La 14.00, 16.00 si 18.30 bârladenii se vor putea delecta cu trei filme de actualitate. Unul dintre ele, “Un pas în urmã serafimilor”, un film în avanpremierã nationalã.

Filmul „Un pas în urmã serafimilor”, în regia lui Daniel Sandu, va fi lansat pe marile ecrane din România, abia pe 22 septembrie 2017. Pelicula este debutul în lung metraj al lui Daniel Sandu, cunoscut pentru seriale de televiziune precum: „Nimeni nu-i perfect” (Prima TV), „Gasca” (Kanal D), „La Bloc” (Pro TV). Filmul îi are în rolurile principale pe Stefan Iancu si Vlad Ivanov, distributia fiind completatã de Ali Amir, Alfred Wegeman, Stefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Botã, Marian Popescu, Radu Botar, si spune povestea lui Gabriel, un adolescent care îsi doreste sã devinã preot si intrã într-un seminar teologic ortodox. Initial încearcã sã se adapteze mediului, dar în cele din urmã îsi dã seama cã sistemul este complet corupt si abuziv; nu dupã multã vreme, el si alti trei colegi sunt etichetati de consiliul scolii drept elevi-problemã. Prinsi în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, si un profesor laic viclean si corupt, elevii învatã cã minciuna, furtul, manipularea si trãdarea sunt aptitudini pe care trebuie sã si le însuseascã pentru a rezista în seminar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.